Kilo alımı

• Konbuyu başlatan Rubeyda
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rubeyda tarafından oluşturulan Kilo alımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 709 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alımı
Konbuyu başlatan Rubeyda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mucizebebekim
R

Rubeyda

Guest
Gebelikte kilo almamak için ne yapılmalı sizce yeni hamileyim şimdiden kiloluyum gebelikte kendimi düşünemiyorum 😱

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gebelikte kilo almamak için ne yapılmalı sizce yeni hamileyim şimdiden kiloluyum gebelikte kendimi düşünemiyorum 😱
Herşeyden ye ama az az sık sık ye fast food tarzı yeme asitli içeceklere dikkt et ekmek seviyorsan tam buğday unu tüket beyaz un kullanma bol bol sebze ye aklıma gelen bunlar

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeligimde 33 kilo aldım erken dogurmasam 40 kiloyu tamamlardim heralde şimdi 18 haftalık hamileyim başlarken 75 kiloydum hala 75 kiloyum Sabah kahvaltıda ekmeği az tüketiyorum öğlen meyve yiyorum yoğurt yada kefir içiyorum kuru yemişler den yiyorum akşamda ekmeksiz bazense az ekmekle yemek yiyorum gün içinde de bı oğlum olduğu için pek oturamiyirum sürekli hareket halinde yim hoc kilo almadım bide bol bol su tüketiyorum 8 den sonra da bişey yemiyorum çok aç hissedersem biraz kraker yiyorum sende kendine göre ayarlayabilirsin ben önceden de diyet yaptığım için programı biraz daha esneterek uyguluyorum canımın cektigi herşeyden yiyorum ama doymak için deil tatmak için diyetisyene gidebilirsin imkanın varsa canım

Tüm sayfalar yüklendi.