Kilo alımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Kilo alımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 949 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alımı
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hamilelikte kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başladınız ben şuan 13 haftaligim hamile kalmadan önce 53 tüm şuan 51 im hala kilo alamadım normalmi bu sizce

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hamilelikte kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başladınız ben şuan 13 haftaligim hamile kalmadan önce 53 tüm şuan 51 im hala kilo alamadım normalmi bu sizce
Bebeğin kilosu iyiyse problem yok ciğerim ben her gebeligimde toplamda 20 kilo aldım şuan 30 haftayı geçtik 12 kilo aldım şimdiye kadar doğuma kadar bunuda 20ye tamamlarım büyük ihtimal ,20. Haftadan sonra almaya başladım keza karnımda 20den sonra belli olmaya başladı kiloyu sıkıntı etme yani bebek iyiyse hele kızsa hiç sorun etme birden buyuyo kizlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bende gebelikte 4 kilo verdim. 13. Haftadayım 1 kilo aldım diye seviniyordum lakin dün tartıldığımda o 1 kiloyuda vermişim. Bebek besleniyorsa sıkıntı yok vitaminlerini aksatma

Tüm sayfalar yüklendi.