Kilo azalımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde cemilenur tarafından oluşturulan Kilo azalımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 400 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo azalımı
Konbuyu başlatan cemilenur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

cemilenur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bişey sorucagım beş aylık bebegim kilo alımı düştü zayıflıyor 150 milim mamayı bitirmiyor neden acaba bana yardımcı olur musunuz başına böyle bir olay gelen varmı

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba arkadaşlar bişey sorucagım beş aylık bebegim kilo alımı düştü zayıflıyor 150 milim mamayı bitirmiyor neden acaba bana yardımcı olur musunuz başına böyle bir olay gelen varmı
Canım iştahın kesilmesinde bi neden olmali belki rahatsız dir diş çıkarıyor dur

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhaba canım mamayı bir değiştir istersen birde kaç kilo doğdu kaç kilo şimdi benim kızımda da 5 aylık

cemilenur

Kayıtlı Üye
rank
Mamayı değiştirin Bebelac hiç kilo aldirmiyo esema çok iyi
Mama evolviya kullanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım mamayı bir değiştir istersen birde kaç kilo doğdu kaç kilo şimdi benim kızımda da 5 aylık
3 kilo 750 Gr dogmuştu şuan 7 kilo 200 Gr maması evolviya kötü bir markamı diş falan da cıkarmıyor

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Mama evolviya kullanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

3 kilo 750 Gr dogmuştu şuan 7 kilo 200 Gr maması evolviya kötü bir markamı diş falan da cıkarmıyor
Bilmiyorum ki bn hiç mama kullnmdm cnm oğlum da kızımda da benimki de 2.250 doğdu şimdi 6.650 kg az almış biraz galiba bilmym da her ay 400 den aşağı olmyck dedi hemşire canım kızlar sana yazar şimdi mamayı bir değiştir olmzsa belki bıkmıştr tadını artık sevmiyordur bir başka küçük boy al dene şükür bir ay var ek gıdayla eksiği tamamlrz inşallah 🤲💞

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İştah kesilmesine bir şey neden olmuş olabilir damaklarını kontrol et şişlik var mı diye olmadı doktora göster enfeksiyon vs var mj diye kontrol edilsin canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar