Kilo problemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kilo problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 878 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo problemi
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Şahsen ben 5 kilo aldım ekmeği hamur işini kestim bol bol meyve, sebze, yoğurt ve yumurta tüketiyorum kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kızlar kilo almanızı nasıl kontrolde tutuyorsunuz hızlı kilo alıyorum önüne geçmek için ne yapayım
Kontrol de tutmak mi 😃😃😃
doktorum doğuma kadar 10 kilo alabilirsin demişti 5. Aya kadar hic almadım sonra nasıl olsa almıyorum diye bı özgüven geldi tartılmayı bıraktım 7. Aydaki muaynede tartıda 12 kilo fazlam vardı.😃😃😃

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar kilo almanızı nasıl kontrolde tutuyorsunuz hızlı kilo alıyorum önüne geçmek için ne yapayım
Ben hiç bir şeyi kesmedim 33 haftadayım 8 kilo aldım henüz bakalım devamı nasıl olacak. Sana tavsiyem yağlı, abur cubur, ekmrk, hamur işin kes ve çok kafana takma

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
5. Ayıma girdim 12 kilo aldım kafama taktım iyice
Seninle aramızda 5-6 gün var kuzum hamur işinden uzak dur bol bol meyve sebze ve su tüket. İnşallah sağlıklı bir şekilde verirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar