Normal
Aramız da var mı yok mu bilmem ama elbette var dünyanın her yerinde ben de kilolu bir bayanım düşük de olsa hamile kaldım.Tavsiyem hamile kalana kadar kilo vermeye çalışın ne kadar gitti kardır.Bir de şimdi siz 90+ diyorsunuz ama bunun biy ile orantısı detayı da var kimisi için güce aşırı kilo iken kimisi için de normal kiloya yakın olabilir. Bu durumda genelleme yapmak pek mümkün değil.[automerge]1649765583[/automerge]Yeni gördüm gebeymissiniz çok tebrik ederim nasıl oldu süreç anlatır mısınız ?
Aramız da var mı yok mu bilmem ama elbette var dünyanın her yerinde ben de kilolu bir bayanım düşük de olsa hamile kaldım.
Tavsiyem hamile kalana kadar kilo vermeye çalışın ne kadar gitti kardır.
Bir de şimdi siz 90+ diyorsunuz ama bunun biy ile orantısı detayı da var kimisi için güce aşırı kilo iken kimisi için de normal kiloya yakın olabilir. Bu durumda genelleme yapmak pek mümkün değil.
[automerge]1649765583[/automerge]
Yeni gördüm gebeymissiniz çok tebrik ederim nasıl oldu süreç anlatır mısınız ?