Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sude efe tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 505 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Sude efe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Sude efe

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. 6 yaşında kızım var. Yemegini duzenli yediği halde hiç kilo almıyor. Ve bu durum beni çok üzüyor. Kemikleri sayılıyor resmen bu konu hakkında bir bilginiz varmı ne yapmalıyım kilo alması için yardımci olursanız sevinirim

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. 6 yaşında kızım var. Yemegini duzenli yediği halde hiç kilo almıyor. Ve bu durum beni çok üzüyor. Kemikleri sayılıyor resmen bu konu hakkında bir bilginiz varmı ne yapmalıyım kilo alması için yardımci olursanız sevinirim
Cnm bnim kardesimde oyleydi annem kullanmadığı ballık yağı kalmadı en sonunda pekmezi sıcak su katıp her gün içirdi çok faydası oldu kilo hemen yaptı istahta açtı dene bnce

...

Moderator
Mod
rank
Yapısı öyle olabilir canım.Kızımda öyle vitamin kullanınca kilo alıyor.Bırakınca eski kiloya dönüyor.Bir deri bir kemik.

?

.....

Guest
Troitlerine baktırmalısın Eğer troit bezi fazla çalısıyor ise ne kadar yemek yesede kilo alamaz.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Doktora goturdunuzmu hiç troitleri çok calisiyo olabilir vücudu fazla kalori ye ihtiyaç duyuyo olabilir daha bir çok sebep olabilir doktor diyetisyene gönderip takviye sıvı içecekler veriyor devlet karsiliyo bazılarını benim oglumada mama almıştık öyle uzun süre hep aynı kilodaydi şimdi kilo almaya basladi

Tüm sayfalar yüklendi.