Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hanımlar. 6 yaşında kızım var. Yemegini duzenli yediği halde hiç kilo almıyor. Ve bu durum beni çok üzüyor. Kemikleri sayılıyor resmen bu konu hakkında bir bilginiz varmı ne yapmalıyım kilo alması için yardımci olursanız sevinirim
Merhaba hanımlar. 6 yaşında kızım var. Yemegini duzenli yediği halde hiç kilo almıyor. Ve bu durum beni çok üzüyor. Kemikleri sayılıyor resmen bu konu hakkında bir bilginiz varmı ne yapmalıyım kilo alması için yardımci olursanız sevinirim
Cnm bnim kardesimde oyleydi annem kullanmadığı ballık yağı kalmadı en sonunda pekmezi sıcak su katıp her gün içirdi çok faydası oldu kilo hemen yaptı istahta açtı dene bnce
Doktora goturdunuzmu hiç troitleri çok calisiyo olabilir vücudu fazla kalori ye ihtiyaç duyuyo olabilir daha bir çok sebep olabilir doktor diyetisyene gönderip takviye sıvı içecekler veriyor devlet karsiliyo bazılarını benim oglumada mama almıştık öyle uzun süre hep aynı kilodaydi şimdi kilo almaya basladi