Hiç çocuğunun başında kist durumunu yaşayan annelerimiz oldu mu hamileyken
B Buss Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 12 5 Aralık 2024 #1 Hiç çocuğunun başında kist durumunu yaşayan annelerimiz oldu mu hamileyken
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 6 Aralık 2024 #2 Buss' Alıntı: Hiç çocuğunun başında kist durumunu yaşayan annelerimiz oldu mu hamileyken Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıksın canım ?
Buss' Alıntı: Hiç çocuğunun başında kist durumunu yaşayan annelerimiz oldu mu hamileyken Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıksın canım ?
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 6 Aralık 2024 #4 Buss' Alıntı: 18 +5 canım Genişletmek için tıkla ... Detaylı da mı şöyledir? Doktorların her söylediği ne yazık ki doğru değil . 1 doktora bağlı kalma
Buss' Alıntı: 18 +5 canım Genişletmek için tıkla ... Detaylı da mı şöyledir? Doktorların her söylediği ne yazık ki doğru değil . 1 doktora bağlı kalma
B Buss Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 12 6 Aralık 2024 #5 Yok detaylıya bu hafta gideceğim canım muayene sırasında doktor söyledi çok korkuttu beni
H Hatice/ Dilara Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 48 6 Aralık 2024 #6 Buss' Alıntı: Hiç çocuğunun başında kist durumunu yaşayan annelerimiz oldu mu hamileyken Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik mi?
Buss' Alıntı: Hiç çocuğunun başında kist durumunu yaşayan annelerimiz oldu mu hamileyken Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik mi?
B Buss Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 12 6 Aralık 2024 #7 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik mi? Genişletmek için tıkla ... Evet
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 6 Aralık 2024 #8 Buss' Alıntı: Yok detaylıya bu hafta gideceğim canım muayene sırasında doktor söyledi çok korkuttu beni Genişletmek için tıkla ... Detaylıyı bekle belli olur orada canım stres yapma
Buss' Alıntı: Yok detaylıya bu hafta gideceğim canım muayene sırasında doktor söyledi çok korkuttu beni Genişletmek için tıkla ... Detaylıyı bekle belli olur orada canım stres yapma
H Hatice/ Dilara Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 48 7 Aralık 2024 #9 Buss' Alıntı: Anketimi doldurabilir misiniz ebelik öğrencisiyim doldurunca doldurdum derseniz çok mutlu olurum https://docs.google.com/forms/d/e/1...mtYclQQF6I3jXMoe2SYsqLpQ/viewform?usp=sf_link Genişletmek için tıkla ...
Buss' Alıntı: Anketimi doldurabilir misiniz ebelik öğrencisiyim doldurunca doldurdum derseniz çok mutlu olurum https://docs.google.com/forms/d/e/1...mtYclQQF6I3jXMoe2SYsqLpQ/viewform?usp=sf_link Genişletmek için tıkla ...