Kiz bebekelrniz kaçinci hafdada doğdu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kiz bebekelrniz kaçinci hafdada doğdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,910 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz bebekelrniz kaçinci hafdada doğdu
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 36+1 hamileyim bacakalarim şismis yuruş yapamiyorum artiq dogsun isdiyorum bebeyim 37 olunca dogarsa sakinca yok dedi dr sizin kiz bebekerniz kacinci hafdada doguldj?
Bence zamanını beklemelisin eğer normal dogumsa kendi sancın ile yaparsan çok iyi olur suni sancı ile eziyet resmen. Ben 1 hafta suni sancı cekdim oğlumda ama doğmadı hastaneden cikisimi istedim daha sonra 1 buçuk hafta geçti. Başka güzel bir hastaneye gitim kendi sancım ile 3 saate doğum gerçekleşti ❤️❤️

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 36+1 hamileyim bacakalarim şismis yuruş yapamiyorum artiq dogsun isdiyorum bebeyim 37 olunca dogarsa sakinca yok dedi dr sizin kiz bebekerniz kacinci hafdada doguldj?
Canim bnm ilk kızım suni sancıyla doğdu 38haftalikti tm bu kızımda ise 39+2yiz daha bekliyoruz bnmde ayaklarım çok sis ağrıyor üstüne basınca inan bnde hemn dogurmk istiyorum artik

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim bnm ilk kızım suni sancıyla doğdu 38haftalikti tm bu kızımda ise 39+2yiz daha bekliyoruz bnmde ayaklarım çok sis ağrıyor üstüne basınca inan bnde hemn dogurmk istiyorum artik
Gorelim canim insallah sag salim gelsin bebeklermiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence zamanını beklemelisin eğer normal dogumsa kendi sancın ile yaparsan çok iyi olur suni sancı ile eziyet resmen. Ben 1 hafta suni sancı cekdim oğlumda ama doğmadı hastaneden cikisimi istedim daha sonra 1 buçuk hafta geçti. Başka güzel bir hastaneye gitim kendi sancım ile 3 saate doğum gerçekleşti ❤️❤️
Insallah bende vaktinde kovuwrum yavruma

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızım 32. Haftadan sonra gelmeye çalıştı ilaçla engelledik bu sefer küstü beni istemiyorsunuz gelmicen dedi 😂🥰 40+1 de doğdu hanımefendi 😂🥰

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kızım suan 3 aylık 38+5 oldugun da dogum yaptım bebeğim inmisti aşagı 4 cm açılmam da vardı ama sancım yoktu. Suni sancı verdi doktor 3 saatte dogurdum. Normal dogum oldu. 3600 dogdu kızım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar