Kız ismi tavsiye

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübratkbs tarafından oluşturulan Kız ismi tavsiye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 874 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız ismi tavsiye
Konbuyu başlatan Kübratkbs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice aygen

Kübratkbs

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar. 26.0 günlük gebeyim bir kızım olucak nasipse ama bir türlü isim bulamadım hiç içime sinmiyor bulduklarım anlamı güzel isimler tavsiye eder misiniz. 😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıkla kavuş canım 🥰 hafsa aysima Alya asel Sidelya

B

Busra Bork

Guest
Saglikla al kucagına canım benim bır kızım var ıkıncısı yolda cinsiyetı bello dgl daha yeni Rabbım hayirlisi ıle sag saglım kucagımaza almayi nasip etsin inşallah kızım adı Sare Zeynep

K

Kız annesi

Guest
Merhaba kızlar. 26.0 günlük gebeyim bir kızım olucak nasipse ama bir türlü isim bulamadım hiç içime sinmiyor bulduklarım anlamı güzel isimler tavsiye eder misiniz. 😊
Bende 6 aylık hamileyim ikinci kızım doğucak nasip olursa İnşallah.Rabbim hepimize yavrularımız sağ salim bir nefeste hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.Ben Merve ismini çok beğendim

T

Tubaaa

Guest
Benim bir kızım var onun adı Defne Sare simdi ikinci kızıma hamileym onada Derin su adını koyucam

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benimde kızım olucak Allah nasip ederse Amine koycaz peyqamber efendmzn annesinin adı 🤲🥰 rabbim huyunuda suyunuda onun qibi kılar insaAllah 🤲 Amine 😍🐞

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar