Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar. 26.0 günlük gebeyim bir kızım olucak nasipse ama bir türlü isim bulamadım hiç içime sinmiyor bulduklarım anlamı güzel isimler tavsiye eder misiniz.
Merhaba kızlar. 26.0 günlük gebeyim bir kızım olucak nasipse ama bir türlü isim bulamadım hiç içime sinmiyor bulduklarım anlamı güzel isimler tavsiye eder misiniz.
Saglikla al kucagına canım benim bır kızım var ıkıncısı yolda cinsiyetı bello dgl daha yeni Rabbım hayirlisi ıle sag saglım kucagımaza almayi nasip etsin inşallah kızım adı Sare Zeynep
Bende 6 aylık hamileyim ikinci kızım doğucak nasip olursa İnşallah.Rabbim hepimize yavrularımız sağ salim bir nefeste hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.Ben Merve ismini çok beğendim