Normal
Ya dediğin doğru ola bilir ama 13 yaşındaki oğlununda beni suclucani zannetmiyorum çünkü oda babasına çoğu zaman kiziyor ve benim kacsenedir cekdigimide biliyor bide can guvenligim demişken su konuda dedim sigortası yok yarın başıma bir is gelse bi dr gidipte muayne bile olamıyorum o bakimda yani binevi oda bir can güvenliği sayilmazmi yoksa diğer açıdan demedim zaten[automerge]1684317172[/automerge]Zaten şimdiye kadar zaten çocuklarım için onu çektik onlar olmasa ben bukadar bile durmazdim ama benimde bazen savaşacak gücüm kalmıyor artik
Ya dediğin doğru ola bilir ama 13 yaşındaki oğlununda beni suclucani zannetmiyorum çünkü oda babasına çoğu zaman kiziyor ve benim kacsenedir cekdigimide biliyor bide can guvenligim demişken su konuda dedim sigortası yok yarın başıma bir is gelse bi dr gidipte muayne bile olamıyorum o bakimda yani binevi oda bir can güvenliği sayilmazmi yoksa diğer açıdan demedim zaten
[automerge]1684317172[/automerge]
Zaten şimdiye kadar zaten çocuklarım için onu çektik onlar olmasa ben bukadar bile durmazdim ama benimde bazen savaşacak gücüm kalmıyor artik