Normal
Yok almıyoruz de daha yeni sosyal yardimlasmaya başvurdum ama kabul ederlermi bilmiyorum[automerge]1684536212[/automerge] Sende bendensin desene insan artık bisure sonra kaldiramiyor hayattan biikiyorsun bu nebici yaşam diyorsun her şeyi kafana takar oluyorsun necgen cok anlamamisim demekki ama artık kaldiramiyorum hep başkalarına bakarak imreniyorsun[automerge]1684538525[/automerge]Bide bu yetmezmisgibi kocanın ilgisizliği sadece kendini düşünmesi bütün cocuklailgili sorumluklari bende oyetmezmis gibi öyle sosyal yasantimizda yok bendee hangi birinden sayayım bazel kafayi yiyecekmisim gibi hissediyorum bunaldım artik[automerge]1684538531[/automerge]Bide bu yetmezmisgibi kocanın ilgisizliği sadece kendini düşünmesi bütün cocuklailgili sorumluklari bende oyetmezmis gibi öyle sosyal yasantimizda yok bendee hangi birinden sayayım bazel kafayi yiyecekmisim gibi hissediyorum bunaldım artik
Yok almıyoruz de daha yeni sosyal yardimlasmaya başvurdum ama kabul ederlermi bilmiyorum
[automerge]1684536212[/automerge]
Sende bendensin desene insan artık bisure sonra kaldiramiyor hayattan biikiyorsun bu nebici yaşam diyorsun her şeyi kafana takar oluyorsun necgen cok anlamamisim demekki ama artık kaldiramiyorum hep başkalarına bakarak imreniyorsun
[automerge]1684538525[/automerge]
Bide bu yetmezmisgibi kocanın ilgisizliği sadece kendini düşünmesi bütün cocuklailgili sorumluklari bende oyetmezmis gibi öyle sosyal yasantimizda yok bendee hangi birinden sayayım bazel kafayi yiyecekmisim gibi hissediyorum bunaldım artik
[automerge]1684538531[/automerge]