Sorum var Kızım elini emiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Kızım elini emiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 667 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım elini emiyor
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi"nin Annesi🧚🏻♀️💛

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor
Benimki 1 yaş 6 aylık hiç bişey yapamıyorum iki parmağını emiyor uyuyuncada öyle uyuyor😔🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor
Unutmuyor canım aksine dahada bağlanıyor emizik almadı kızım ama 2 parmağı emiziyi aratmıyor 😂

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Benimki 1 yaş 6 aylık hiç bişey yapamıyorum iki parmağını emiyor uyuyuncada öyle uyuyor😔🥺

Unutmuyor canım aksine dahada bağlanıyor emizik almadı kızım ama 2 parmağı emiziyi aratmıyor 😂
Ablam senin bebekte dış çıkartıyor ondan dolayi parmakları ağzında dış mineleri kaşınıyor normal yani

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Ablam senin bebekte dış çıkartıyor ondan dolayi parmakları ağzında dış mineleri kaşınıyor normal yani
Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş😂

Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş😂
Daha 3 aylıktı üst dişi çıkıyordu hiç kimse inanmıyordu 1 yaşını geçtikten sonra hepsi çıkmıştı

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank

Daha 3 aylıktı üst dişi çıkıyordu hiç kimse inanmıyordu 1 yaşını geçtikten sonra hepsi çıkmıştı
Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi
İyi Fikir teşekkür ederim canm 🌷

Bebekler için öylemi bi zararı olmazmı sonuçta kimyasal deyilmi?

Tüm sayfalar yüklendi.