Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir 😂
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 20 Mayıs 2021 #1 Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,963 20 Mayıs 2021 #2 Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel bence
Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel bence
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 20 Mayıs 2021 #3 Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 893 Konum Ağrı 🏔 van🐈 20 Mayıs 2021 #4 Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... %10 da erkek ya erkek olursa Hayirli olsun allah tamamını erdirsin insallah
Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... %10 da erkek ya erkek olursa Hayirli olsun allah tamamını erdirsin insallah
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 709 20 Mayıs 2021 #5 Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah
Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 20 Mayıs 2021 #6 fadimemislina' Alıntı: Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel bence Genişletmek için tıkla ... Bende de teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim Fatoş🌹şeyma' Alıntı: %10 da erkek ya erkek olursa Hayirli olsun allah tamamını erdirsin insallah Genişletmek için tıkla ... %10 küçük ihtimal galiba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim Fatoş🌹şeyma' Alıntı: %10 da erkek ya erkek olursa Hayirli olsun allah tamamını erdirsin insallah Genişletmek için tıkla ... %10 küçük ihtimal galiba Kısmet Sarı' Alıntı: Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim
fadimemislina' Alıntı: Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel bence Genişletmek için tıkla ... Bende de teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim Fatoş🌹şeyma' Alıntı: %10 da erkek ya erkek olursa Hayirli olsun allah tamamını erdirsin insallah Genişletmek için tıkla ... %10 küçük ihtimal galiba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlı olsun canım gozun aydın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim Fatoş🌹şeyma' Alıntı: %10 da erkek ya erkek olursa Hayirli olsun allah tamamını erdirsin insallah Genişletmek için tıkla ... %10 küçük ihtimal galiba Kısmet Sarı' Alıntı: Hayırlı olsun canım Berra ismi güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah teşekkür ederim
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,377 Konum Van 20 Mayıs 2021 #7 Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canm
Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canm
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 20 Mayıs 2021 #8 fadimemislina' Alıntı: Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kaç haftalıksın sen? Genişletmek için tıkla ...
fadimemislina' Alıntı: Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kaç haftalıksın sen? Genişletmek için tıkla ...
I Ipekdilan123 Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 234 20 Mayıs 2021 #9 Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Benimde kızım oluyormuss
Fadimana' Alıntı: Bugün öğrendim %90 kız dedi inşallah Berra hanım geliyor isim değişebilir Genişletmek için tıkla ... Benimde kızım oluyormuss
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 20 Mayıs 2021 #10 Ipekdilan123' Alıntı: Benimde kızım oluyormuss Genişletmek için tıkla ... Ayyyyy ne güzel ilk mi Rabbim sağ salim Kucağına almayı nasip etsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 16 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 16 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Hayırlı olsun canm Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah rüyamda ki prensesim
Ipekdilan123' Alıntı: Benimde kızım oluyormuss Genişletmek için tıkla ... Ayyyyy ne güzel ilk mi Rabbim sağ salim Kucağına almayı nasip etsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 16 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 16 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Hayırlı olsun canm Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah rüyamda ki prensesim