Sorum var Kızım uyumuyor hep ağlıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Kızım uyumuyor hep ağlıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 545 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım uyumuyor hep ağlıyor
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı telaşım kızım

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar annelerim bebeğim yirmi bir günlük uyumuyor hep huysuz hep ağlıyor gazını da çıkarıyorum ekstradan gaz damlası da var yine aynı daha önce gündüz uyuyordu en azından şimdi gündüz vakti de ağlıyor içim acıyor bezini de önceki zamana göre daha az ıslatıyor doymuyor desem hep emziriyorum zaten bilmiyorum lohusa psikolojisi çok kötü 😭😭😭

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
İyi akşamlar annelerim bebeğim yirmi bir günlük uyumuyor hep huysuz hep ağlıyor gazını da çıkarıyorum ekstradan gaz damlası da var yine aynı daha önce gündüz uyuyordu en azından şimdi gündüz vakti de ağlıyor içim acıyor bezini de önceki zamana göre daha az ıslatıyor doymuyor desem hep emziriyorum zaten bilmiyorum lohusa psikolojisi çok kötü 😭😭😭
canim doktora gotur belki kulagi felan agriyotdu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İdrar az yapıyorsa takip et idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Gaz için damla kullan, kol bacak masajı yap, ılık duş aldır, karnını ovala, yüz üstü yatır sırtını ovala

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım gaz damlası filan veriyormusun

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım ne zaman çok agla kansızlıktan ağlıyor tuvaletinin yapıyor mu

Tüm sayfalar yüklendi.