Hamilelikte keratin saç bakımı yapılır mı?
A Amorrrr Kayıtlı Üye Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 4 3 Ekim 2021 #1 Hamilelikte keratin saç bakımı yapılır mı?
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 3 Ekim 2021 #2 Amorrrr' Alıntı: Hamilelikte keratin saç bakımı yapılır mı? Genişletmek için tıkla ... Dibe kadar nüfus eden bir madde doktorlar pek önermiyor canım ve kimyasal zaten ben emziriyorum doktorum yine izin vermiyor
Amorrrr' Alıntı: Hamilelikte keratin saç bakımı yapılır mı? Genişletmek için tıkla ... Dibe kadar nüfus eden bir madde doktorlar pek önermiyor canım ve kimyasal zaten ben emziriyorum doktorum yine izin vermiyor
A Amorrrr Kayıtlı Üye Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 4 3 Ekim 2021 #3 Begüm cyln' Alıntı: Dibe kadar nüfus eden bir madde doktorlar pek önermiyor canım ve kimyasal zaten ben emziriyorum doktorum yine izin vermiyor Genişletmek için tıkla ... Çookkk teşekkür ederim bebişi de öpüyorum sağlıkla büyütün
Begüm cyln' Alıntı: Dibe kadar nüfus eden bir madde doktorlar pek önermiyor canım ve kimyasal zaten ben emziriyorum doktorum yine izin vermiyor Genişletmek için tıkla ... Çookkk teşekkür ederim bebişi de öpüyorum sağlıkla büyütün
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 3 Ekim 2021 #4 Amorrrr' Alıntı: Çookkk teşekkür ederim bebişi de öpüyorum sağlıkla büyütün Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ablası rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amorrrr' Alıntı: Çookkk teşekkür ederim bebişi de öpüyorum sağlıkla büyütün Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ablası rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah