Sorum var Kızlar 2 aylık bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar 2 aylık bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 959 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 2 aylık bebeğim
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Emziremediğim öğünlerde kaç cc mama vermeliyim bebeğim 2 ay 10 günlük
Normalde iki aylık bebek her öğünde 120 CC mama alır. Günde 6 7 kere. Sen sütünü göre mama miktarını ayarlarsın 60-90 CC verip doymazsa 30 CC daha verebilirsin. Yani senin sütüne göre mama miktarı değişir canım

Normalde iki aylık bebek her öğünde 120 CC mama alır. Günde 6 7 kere. Sen sütünü göre mama miktarını ayarlarsın 60-90 CC verip doymazsa 30 CC daha verebilirsin. Yani senin sütüne göre mama miktarı değişir canım
Sütüm bu aralar azaldı gibi geliyor bebeğimin kilosu da sınırda nasıl vereceğimi saşırdım

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
60 veriyorum ama kilo alımı az gibi geliyor bana zaten ebe de sınırda demişti her emzirme sonrası 90 mı vereyim Nasıl yapayım bilmiyorum
Ben fazlasını verince kusuyordu canım sen bebeğini tanırsın biraz artır bakalım kusacak mi bazı mamalar bebeklerde kilo yapmiyo mesela benim kıza Aptamil kilo aldırdı sma aldırmadı aşırı az yaptı deneyerek tecrübe ediyoz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar