Kızlar 38 hahtalık gebelikte camasır suyu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Esoşnur tarafından oluşturulan Kızlar 38 hahtalık gebelikte camasır suyu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,452 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar 38 hahtalık gebelikte camasır suyu
Konbuyu başlatan Esoşnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Esoşnur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gun sonra dogum olcak sezeryan bende banyoyu demostos ozanladım ifarkında olmadan kapıyı ortmusum midem bulandıgında oksurdugumde farkettım bırsey olmusmudur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 5 gun sonra dogum olcak sezeryan bende banyoyu demostos ozanladım ifarkında olmadan kapıyı ortmusum midem bulandıgında oksurdugumde farkettım bırsey olmusmudur
Canım hele sen beni hiç sorma ben kireç çözücü ve çamaşır suyu karıştırdım sonra banyonun duvarlarını yıkadım bu kadar çok etkilenecegimi düşünememistim çok kötü olmuştum ya nefes alamıyordum ikisaaat boyunca dışarıda durdum anca kendime geldim dikkat et sende

Esoşnur

Kayıtlı Üye
rank
Canım hele sen beni hiç sorma ben kireç çözücü ve çamaşır suyu karıştırdım sonra banyonun duvarlarını yıkadım bu kadar çok etkilenecegimi düşünememistim çok kötü olmuştum ya nefes alamıyordum ikisaaat boyunca dışarıda durdum anca kendime geldim dikkat et sende
Bırsey olmusmudur cok korkuyorum 5 gun sonra dogum olcak

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum çok geçmiş olsun gebelikte böylesi kimyasallar yasak. İnşallah bişey olmamıştır 🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 12. Haftasındasınız.
Bebeğin refleksleri başlar. parmaklar açılır kapanır, ayaklar bükülür ve ağızda emme hareketleri başlar.
bağırsaklar hızlı büyür, böbrekler idrar üretmeye başlar. bebeğiniz küçük limon büyüklüğündedir. rahminiz
karından hissedilecek büyüklüğe gelir. reflü olma ihtimali başlayacağı için yemek sonrası hemen uzanmayı
bırakmalı. vajinal akıntıda da artış olur. 2’li tarama testi zamanı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 8 cm ağırlıgı 14 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allahim ınsallah bebegım temiz eve gelsin istedim sadece ama hareket efıyor
Hareket ediyorsa sıkıntı olmaz kuzum merak etme şunun şurasında az bir zaman kalmış zaten. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ❤️🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 12. Haftasındasınız.
Bebeğin refleksleri başlar. parmaklar açılır kapanır, ayaklar bükülür ve ağızda emme hareketleri başlar.
bağırsaklar hızlı büyür, böbrekler idrar üretmeye başlar. bebeğiniz küçük limon büyüklüğündedir. rahminiz
karından hissedilecek büyüklüğe gelir. reflü olma ihtimali başlayacağı için yemek sonrası hemen uzanmayı
bırakmalı. vajinal akıntıda da artış olur. 2’li tarama testi zamanı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 8 cm ağırlıgı 14 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar