Sorum var Kızlar 38 olduk tık yok ☺️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Kızlar 38 olduk tık yok ☺️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 912 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 38 olduk tık yok ☺️
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İpek'in annesi

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38 haftaya girdik adet sancisindan kramplarda başka tık ses yok sizinkiler nezmn geldi sabırsızlasiyoriz artk bu 3 gebeliğim ama hepsi farklı heyecan tabi ama akıntım vs yoğun karnında baya indi karnımda baya indi usunceler nedir☺️🤭

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 38 haftaya girdik adet sancisindan kramplarda başka tık ses yok sizinkiler nezmn geldi sabırsızlasiyoriz artk bu 3 gebeliğim ama hepsi farklı heyecan tabi ama akıntım vs yoğun karnında baya indi karnımda baya indi usunceler nedir☺️🤭
Maşallah kuzum bitirmişsin hemen hemen en fazla iki haftan kalmış benim daha 20 haftalık 🤭

Ozlem5858

Kayıtlı Üye
rank
Daha erken ama sezeryan da bile 39 haftaya dogru aliyolar normal dogumda 40 haftayi bile geciren var dursun iste ne guzel kilo alimi devam eder acele etme cnm bu kadar🙂🙂

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumu 39+3 te doğum yaptım. Normal doğum için 38 aslında erken. Bir hhafta daha kalsın en azından kilosu da toparlar. Zamanında gelsin bebiş. En rahat yerde şuan 😉

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumu 39+3 te doğum yaptım. Normal doğum için 38 aslında erken. Bir hhafta daha kalsın en azından kilosu da toparlar. Zamanında gelsin bebiş. En rahat yerde şuan 😉
Amin cümlemize ins w kızımı bn 37 haftalıkken yapmıştım☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha erken ama sezeryan da bile 39 haftaya dogru aliyolar normal dogumda 40 haftayi bile geciren var dursun iste ne guzel kilo alimi devam eder acele etme cnm bu kadar🙂🙂
Acele etmiyorum da merk diyelim ☺️🤭

Gül 🌹

Kayıtlı Üye
rank
Bendede bir kaç haftadır aynı belirtiler var ama bekliyorum şimdi 39+2 haftaligim, İlk oğlumu 41 e doğurdum buda gecicek herhalde 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar