Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Aysima tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,072 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Aysima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sol kasığında çok ağrı var belime ve bacağıma vuruyor ağrı 34+4 haftalık normal midir doktora mı gitsem elim ayağım titremeye basladi

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sol kasığında çok ağrı var belime ve bacağıma vuruyor ağrı 34+4 haftalık normal midir doktora mı gitsem elim ayağım titremeye basladi
Yalanci sancilarin canim olur oyle arada artik bol bol yat dinlen siddetlenme olursa nişan gelirse veya su drye git tatlim

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Yalanci sancilarin canim olur oyle arada artik bol bol yat dinlen siddetlenme olursa nişan gelirse veya su drye git tatlim
Çocuk dönerken bu ağrı olur mu peki salı günü gittiğimde henüz dönmemiş demişti dönüyorsa ağrır mı böyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dinlenince gecmıyor surekli siddetlenıyorsa git canım
Yatamıyorum, ayakta da duramıyorum bekliyorum biraz bakalm

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk dönerken bu ağrı olur mu peki salı günü gittiğimde henüz dönmemiş demişti dönüyorsa ağrır mı böyle
Canim bebek harekwt ederken olmazda Sert tekmelerse kasilinca olur karnin tas gbi olunca olur . Donmediyse doner meraketme sagina sonra sirt ustu sonra soluna 20 dkşar yat doner allahin izniyle . Cok donmesini kafaya takma bebek bu ne yapacagi belli olmuyor bebeklerin son anda tepesi ustu donen var ☺️🥳🙏

Tüm sayfalar yüklendi.