Sorum var Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 497 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azra melis Ebru

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3.5 ay önce doğum yaptım normal doğum adet tarihimi tam hatırlamıyorum ama iki gündür beyaz akıntı ile kanlı bir akıntı geliyor belim ağrıyor karnım ağrıyor üstümde yorgunluk var ama hasta olmuyorum hamile olmaktan çok korkuyorum emziriyorum diye doğum kontrol hapı icemiyordum spiral da taktircktim işte böyle bişey oldu çok korkuyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 3.5 ay önce doğum yaptım normal doğum adet tarihimi tam hatırlamıyorum ama iki gündür beyaz akıntı ile kanlı bir akıntı geliyor belim ağrıyor karnım ağrıyor üstümde yorgunluk var ama hasta olmuyorum hamile olmaktan çok korkuyorum emziriyorum diye doğum kontrol hapı icemiyordum spiral da taktircktim işte böyle bişey oldu çok korkuyorum
Korunmadiysan olur canim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doğumdan sonra ilk 1 yıl adet düzensizliği görürsün canım kanamada farklılık agri normaldir rahim kendini 1 yılda anca toparlıyor çok normal endişe etme

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Yaa sevindim rahatlamana canim 🤭
Doğumdan sonra rahim kendini toparlaması 1 yılı buluyor canım bu nedenle adet düzensizliği oluyor
Çok saol verdiğin bilgiler için bebeğim evet dogurudur anca 1 yıl içinde kendine geliyor rahim ama hani beysz akintiyla beraber kanlı bir akıntı gelince çok korktum bide karnım fln belim ağrıyor ha olucam diyorum bakıyorum akıntı geliyor korkmaya baslamistim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok saol verdiğin bilgiler için bebeğim evet dogurudur anca 1 yıl içinde kendine geliyor rahim ama hani beysz akintiyla beraber kanlı bir akıntı gelince çok korktum bide karnım fln belim ağrıyor ha olucam diyorum bakıyorum akıntı geliyor korkmaya baslamistim
Rica ederim kuzum beklenen adet tarihine çok varmi

Tüm sayfalar yüklendi.