Sorum var Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan ❤️ tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 465 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Dilan ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızım yataktan düştü herhangi bir yeri kuraklık morarma olmadı hangi durumda hastaneye goturuyim
2 saat boyunca gözlemle herhangi bir baş dönemesi gibi haraket yaparsa yani sersemlik gibi . Ani uyku bastırması, mide bulantısı va olursa hiç beklemeden götür canım . Sonra 12 saat boyunca daha seyrek olarak yapılacak da yürüyorsa bir sersemlik var mı bak

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
2 saat boyunca gözlemle herhangi bir baş dönemesi gibi haraket yaparsa yani sersemlik gibi . Ani uyku bastırması, mide bulantısı va olursa hiç beklemeden götür canım . Sonra 12 saat boyunca daha seyrek olarak yapılacak da yürüyorsa bir sersemlik var mı bak
Şuan hiç bişey yok gülüyor oynuyor kendine daha yürümüyor canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şuan hiç bişey yok gülüyor oynuyor kendine daha yürümüyor canim
O zaman emekliyor ise onu kontrol et canım . Benim oğlum 7 aylık bazadan düştü biz apar topar götürdük korkudan . Doktor 2 saat gözlemleyelim deyip bu yazdığım şeylerin listesini verdi . 2 saat içinde bunlar olmazsa endişe etme dedi ama 2 saat boyunca uyutma bebeğini . 2 saatin sonunda 12 saat boyunca uykusunu bile gözlemle kusma , ani morarma , tem renginde anormallik olursa direk götür . Yada istersen götür en azından doktor gözüne filan bakıyorlar için rahat eder. Düştüğü yükseklik ne kadardı ve tam olarak neresinin üstüne düştü

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
O zaman emekliyor ise onu kontrol et canım . Benim oğlum 7 aylık bazadan düştü biz apar topar götürdük korkudan . Doktor 2 saat gözlemleyelim deyip bu yazdığım şeylerin listesini verdi . 2 saat içinde bunlar olmazsa endişe etme dedi ama 2 saat boyunca uyutma bebeğini . 2 saatin sonunda 12 saat boyunca uykusunu bile gözlemle kusma , ani morarma , tem renginde anormallik olursa direk götür . Yada istersen götür en azından doktor gözüne filan bakıyorlar için rahat eder. Düştüğü yükseklik ne kadardı ve tam olarak ner
O zaman emekliyor ise onu kontrol et canım . Benim oğlum 7 aylık bazadan düştü biz apar topar götürdük korkudan . Doktor 2 saat gözlemleyelim deyip bu yazdığım şeylerin listesini verdi . 2 saat içinde bunlar olmazsa endişe etme dedi ama 2 saat boyunca uyutma bebeğini . 2 saatin sonunda 12 saat boyunca uykusunu bile gözlemle kusma , ani morarma , tem renginde anormallik olursa direk götür . Yada istersen götür en azından doktor gözüne filan bakıyorlar için rahat eder. Düştüğü yükseklik ne kadardı ve tam olarak neresinin üstüne düştü
Yatağım çok yüksek

Yükseklik hani yatigin yaninda komediye olurya yatagimla aynı izada o sıra uyuyordum tam neresinin üstünden düştü bilmiyorum

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.