Sorum var Kızlar acil bakin 😔

• Konbuyu başlatan Dilan çayırlık
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan çayırlık tarafından oluşturulan Kızlar acil bakin 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 598 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakin 😔
Konbuyu başlatan Dilan çayırlık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41
D

Dilan çayırlık

Guest
Kızım 6ayluk çok öksürüyor burnu tıkanmış göğüsnde hırıltı var ne yapabilirim lütfen yardım edin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızım 6ayluk çok öksürüyor burnu tıkanmış göğüsnde hırıltı var ne yapabilirim lütfen yardım edin
Sen bir şey yapamazsın öncelikle burnuna sütünü damlat ama hırıltı için mutlaka doktorun görmesi lazım. Sana hava verir büyük ihtimalle eğer durumunuz iyi ise hava makinesini eve aldırır ama sana sorar uygun değilse hastaneye yatış verir. Havayı düzenli aldığı süreec ilaçlarla beraber 5 günde düzelir endişe etme. Gece yatırırken üstünü açmamasına dikkat et eğer terli şekilde üstü açılırsa buda hırıltı yapar. Birde öksürürken balgam çıkarma gibi bir şey oluyor mu balgam varsa ondan da hırıltı olur. Balgaöı da anca hava ile atabilir zaten

Sen bir şey yapamazsın öncelikle burnuna sütünü damlat ama hırıltı için mutlaka doktorun görmesi lazım. Sana hava verir büyük ihtimalle eğer durumunuz iyi ise hava makinesini eve aldırır ama sana sorar uygun değilse hastaneye yatış verir. Havayı düzenli aldığı süreec ilaçlarla beraber 5 günde düzelir endişe etme. Gece yatırırken üstünü açmamasına dikkat et eğer terli şekilde üstü açılırsa buda hırıltı yapar. Birde öksürürken balgam çıkarma gibi bir şey oluyor mu balgam varsa ondan da hırıltı olur. Balgaöı da anca hava ile atabilir zaten
Benimki 2 buçuk aylık burnu tikaliyor bazen suda geliyor balgamda var bazen gogusu hırıltı yapıyor bide çok öksürüyor öksürük şurubu veriyom iyi biraz ama hala öyle balgam burnu falna

D

Dilan çayırlık

Guest
Hastaneye götürdüm solunum yolunda bişey yokmuş bana izotonikle burnunu aç dedi öldürdüğü zaman balgam çıkıyor bide burnu çok akıyor bide hava falan hiç bişey vermediler

Tüm sayfalar yüklendi.