Kizlar acil bir şey sormam lazim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nisan Anneleri kategorisinde nur88888 tarafından oluşturulan Kizlar acil bir şey sormam lazim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 506 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nisan Anneleri
Konu Başlığı Kizlar acil bir şey sormam lazim
Konbuyu başlatan nur88888
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

nur88888

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben geçen ay ayın 28 snde adet oldum geri diğer ayın 1 nde kesildim ve şuan daha adet olmadim gebelik riski olabilirmi acil cevaplayin lutfennnnn

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Birkaç gün daha bekle yine olmazsan test yap gülüm. Stres, korunmayı bırakma, enfeksiyon, hava değişimi kaynaklı regl gecikmesi yaşanabiliyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

nur88888

Kayıtlı Üye
rank
Birkaç gün daha bekle yine olmazsan test yap gülüm. Stres, korunmayı bırakma, enfeksiyon, hava değişimi kaynaklı regl gecikmesi yaşanabiliyor
Yani doger ay oldum ama bu ayın 1 nde kesildim tekrar. 1 ndemi olucam bilmiyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar