Selam kızlar dün bütün gün bel ağrısı çekmiştim ağrılarım sıklaşınca tedbir amaçlı eşim akşam gelince acile gittim. Ağrıdan dayanamıyordum alttan muayene ettiler ultrason olarak asistanlar vardı bir şey anlamadılar, açılmama baktılar açılma da yoktu, ultrasona baktılar suyu az vs dediler hocalarını çağırdılar nst ne bakalım dediler, nst güzel çıktı yani öyle dediler ama ben hâlâ bel ağrısı çekiyordum ve yürümekte zorlanıyordum şuanlık görünürde bir şey yok dediler kendini yorma suyunu iç dediler. Yatış ve takip önerdiler ben de dr a sordum siz daha iyi bilirsiniz eğer risk durumumuz varsa yatış yaparım dedim onlar da tedbir amaçlı kanamamdan dolayı yatış diyoruz dedi imza atıp çıkabilirsin dediler yine kanaman olur sancın, suyun gelirse yine gelebilirsin dediler bende imza atıp çıktım. Sonuçta açılmam yoktu evde sancı çekerim diye çıktım. Eve gece yarısı geldim bütün gün dinlendim şimdi biraz daha iyiyim yalnızca aşağıya batma oluyor yürürken vs. Salı günü kendimi enerjik hissediyorum diye ev işlerimi yapmıştım kendimi çok yordum siz siz olun kızlar eğer kendinizi enerjik hissediyorsanız bile kendinizi yormayın iş yapayım evim temiz kalsın vs hiçbir şey sağlıktan önemli değil biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Pazartesi günü normal kontrolüm var bakacağım duruma göre olmadı içimin rahat etmesi için özele de görünmek gibi bir niyetim var. İzmirdeyim burda hep asistan Dr lar bakıyor hocalar olmuyor çok nadir denk geliniyor o yüzdenSelam kızlar dün bütün gün bel ağrısı çekmiştim ağrılarım sıklaşınca tedbir amaçlı eşim akşam gelince acile gittim. Ağrıdan dayanamıyordum alttan muayene ettiler ultrason olarak asistanlar vardı bir şey anlamadılar, açılmama baktılar açılma da yoktu, ultrasona baktılar suyu az vs dediler hocalarını çağırdılar nst ne bakalım dediler, nst güzel çıktı yani öyle dediler ama ben hâlâ bel ağrısı çekiyordum ve yürümekte zorlanıyordum şuanlık görünürde bir şey yok dediler kendini yorma suyunu iç dediler. Yatış ve takip önerdiler ben de dr a sordum siz daha iyi bilirsiniz eğer risk durumumuz varsa yatış yaparım dedim onlar da tedbir amaçlı kanamamdan dolayı yatış diyoruz dedi imza atıp çıkabilirsin dediler yine kanaman olur sancın, suyun gelirse yine gelebilirsin dediler bende imza atıp çıktım. Sonuçta açılmam yoktu evde sancı çekerim diye çıktım. Eve gece yarısı geldim bütün gün dinlendim şimdi biraz daha iyiyim yalnızca aşağıya batma oluyor yürürken vs. Salı günü kendimi enerjik hissediyorum diye ev işlerimi yapmıştım kendimi çok yordum siz siz olun kızlar eğer kendinizi enerjik hissediyorsanız bile kendinizi yormayın iş yapayım evim temiz kalsın vs hiçbir şey sağlıktan önemli değil biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❤