Sorum var Kızlar açıl yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan Kızlar açıl yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 627 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar açıl yardım edin
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Berkantin annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya kızlar aferedsiniz genital bölgede kaşıntı ve şişkinlik var dündendir doktora da gidemiyorum.bu kaşıntıyı ve şişkinliği nasıl gecire bilirim bebeğime zarar vermiycek bı şeyler var mı böyle bir şey yaşayan var mı aranızda.
Geçmiş olsun canım sirkeli su ile yıkanabilirsin. Ama doktoea gitmen şart

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar aferedsiniz genital bölgede kaşıntı ve şişkinlik var dündendir doktora da gidemiyorum.bu kaşıntıyı ve şişkinliği nasıl gecire bilirim bebeğime zarar vermiycek bı şeyler var mı böyle bir şey yaşayan var mı aranızda.
Enfeksiyonun var canım doktora gitmen gerekli yoksa geçmiyor kolay kolay

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Banada olmustu bir dudagi baya mandalina dilimi gibi sismisti😂 ayrica cok fazla yeşil akintm vardi hcbse olmadi fitil falan kullandm gecti ama akintm 5. Aya kadar cozum bulamamistik ta ki doktorumu degisip baska bir ilaca bsslayana kadar

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Banada olmustu bir dudagi baya mandalina dilimi gibi sismisti😂 ayrica cok fazla yeşil akintm vardi hcbse olmadi fitil falan kullandm gecti ama akintm 5. Aya kadar cozum bulamamistik ta ki doktorumu degisip baska bir ilaca bsslayana kadar
😂😂 Bende de olmuştu kaşinti kremle geçti bide bol bol su içerek😊

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım muhtemelen enfeksiyon ya da mantar olabilir doktora görün mutlaka

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Can dr get maye gotub enfeksiyon olub olmamasina baksin evde kolay kolay kecirmesin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar