Kızlar acil yardim

• Konbuyu başlatan Rukiye Aras
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye Aras tarafından oluşturulan Kızlar acil yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 689 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil yardim
Konbuyu başlatan Rukiye Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo
R

Rukiye Aras

Guest
İlk hamile kalındığında alttan muaniye olur mu istemezsen bide sezaryan istiyorum baştan bunu konuşup çatı muaniyesi yapilirmi baştan konusunca doktorlar kabul edermi

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamile kalındığında alttan muaniye olur mu istemezsen bide sezaryan istiyorum baştan bunu konuşup çatı muaniyesi yapilirmi baştan konusunca doktorlar kabul edermi
Alttan muayene istemediğin sürece bakmıyorlar birde isteğe bağlı sezeryan istiyorsanda özelde yapıyorlar ama devlette yapmıyorlar diye biliyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Devlet hastaneleri herşey normalse normal doğumu istiyor genelde özeller de senin isteğine bağlı. Hiç biyerde senin iznin olmadan alttan bakamazlar.

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Devlet hastanelerinde öncelik normal doğum kuzum bebek ve anne için en sağlıklı olanı ağrıdan dolayı sezeryan istiyorsan ağrısız doğum yapabilirsin ama sezeryan için özelle gitmen gerekebilir

Tüm sayfalar yüklendi.