Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice sezgin tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 924 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Hatice sezgin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Son ayına giren hamileleri devlet kar nedeniyle otele yada hastaneye goturuyo giden varmı
Hangi devlet o 🤣🤣🤣 otel e götürecek hayatım son anda doğum başlar da 122arayinca kar araç yok yollar kapalı doguruyorum dersen ambulans gönderiyor seni evden alıyor yada kar küreme araçlarıyla yolu açıyor özel ambulans la gelip müdahale ediyorlar doğuda yaşayan kardeslerimize bile böyle yapıyor devlet ama otel maalesef canım parayı veren düdüğü çalar hesabı paran varsa helikopter bile alır seni evden

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Son ayına giren hamileleri devlet kar nedeniyle otele yada hastaneye goturuyo giden varmı

Anne ve Gebe Misafirhanesi​

Güncelleme Tarihi: 07/02/2020
Anne Oteli
Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde bebekleri yatan annelerin, anne bebek birlikteliğinin artırılması amacıyla Sağlık Bakanlığımız uygulamaları kapsamında anne oteli uygulaması başlatılmıştır. Hastanemizde 2013 yılında 3 yataklı Anne Oteli açılmıştır.

Hatice sezgin

Kayıtlı Üye
rank
Öylr hizmet varsa iyiymiş canım 😍😍
Evet cnm Gaziantep'te bir gebe bayan öldüğü için önlem alıyorlar yollar kapalı olduğu için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hangi devlet o 🤣🤣🤣 otel e götürecek hayatım son anda doğum başlar da 122arayinca kar araç yok yollar kapalı doguruyorum dersen ambulans gönderiyor seni evden alıyor yada kar küreme araçlarıyla yolu açıyor özel ambulans la gelip müdahale ediyorlar doğuda yaşayan kardeslerimize bile böyle yapıyor devlet ama otel maalesef canım parayı veren düdüğü çalar hesabı paran varsa helikopter bile alır seni evden
Evet var hemşire
Evet varmış sağlık bakanlığı açıklama yaptı bide sağlık ocağından hemşire aradı gitmek istermisin diye yollar kapalı diye

Tüm sayfalar yüklendi.