Kizlar acil

• Konbuyu başlatan Sevgi yavuz
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi yavuz tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 870 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Sevgi yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Edibe dayan
S

Sevgi yavuz

Guest
Kramp sorunu yaşayan varmı benim sol ayağımda kramp var yuruyemeyor harek edemiyorum hatta blve bu bir kaç aydirdir öyle canım çok acıyor ne iyi gelir yada ne yapabilirim bilen varmı ilaçlarda kar etmiyor bende 😭😭😭

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kramp sorunu yaşayan varmı benim sol ayağımda kramp var yuruyemeyor harek edemiyorum hatta blve bu bir kaç aydirdir öyle canım çok acıyor ne iyi gelir yada ne yapabilirim bilen varmı ilaçlarda kar etmiyor bende 😭😭😭
Canım ben 37 haftalığım bende hamileligin başlangıcından beri var magnezyum bile fayda etmiyor geceleri yatakta falan çok zorluk çekiyorum oturduğum yerden kalkarken bile çok kötü canım yanıyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım magnezyum kullanmıyorsan kullanmaya başla ve ılık duş ağrılara iyi gelecektir

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum eksikliği diyorlar buna sebep olurmuş 😟 çok geçmiş olsun maden suyu falan içebilirsin belki magnezyum açısından iyi gelir

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Erkek gebelikte kramp ayaklara çok girer vurur benimki kız benim genel vücuduma vuruyor daha çok kalçama belime sırtıma aşırı var sıcak su torbası koyuyorum valah kaç gündür iyi geliyor sende dene sıcak su torbasına aşırı ısınmış su koy bacaklarını üstüne koymayi dene iyi gelirse her zaman yaparsın kaynamış su koyup kalça hizasına getirip üstüne yatıyorum ara ara sıcak olunca çıkartıp tekrar koyuyorum sende ayaklarında dene faydası olur

Tüm sayfalar yüklendi.