Sorum var Kızlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melek ipek tarafından oluşturulan Kızlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,170 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil
Konbuyu başlatan melek ipek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar 38 haftalık hamileyim ve bugün kırmızı lekeler geldi ama sancım yok ne yapmalıyım bir fikri olan var mı
Canım Hemen acile git bence Sanci olmadan da doğum başlayabilir yani sancıya bağlanma zaten son günlerin 38 haftalıksın Çünkü Gebelikte kan normal bir durum değil

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Ama sancım yok sancı olmadan doğum başlar mı
Canım kimi kadınlarda sancı başlamadan da doğum başlamış oluyor eğer gidebiliyorsan bi hastaneye git hatta direk acile git durumunu anlat onlar sana söylerler benim sancim açılmam suyum hiçbir şeyim yoktu 41.haftadaydım artık gelmiyordu sadece şiddetli bel ağrım vardı acile gittim 2 gün sonra da doğum yaptım

melek ipek

Kayıtlı Üye
rank
Canım Hemen acile git bence Sanci olmadan da doğum başlayabilir yani sancıya bağlanma zaten son günlerin 38 haftalıksın Çünkü Gebelikte kan normal bir durum değil
Yaa ben bilmiyordum bunu gidicem o zaman hemen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kimi kadınlarda sancı başlamadan da doğum başlamış oluyor eğer gidebiliyorsan bi hastaneye git hatta direk acile git durumunu anlat onlar sana söylerler benim sancim açılmam suyum hiçbir şeyim yoktu 41.haftadaydım artık gelmiyordu sadece şiddetli bel ağrım vardı acile gittim 2 gün sonra da doğum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kimi kadınlarda sancı başlamadan da doğum başlamış oluyor eğer gidebiliyorsan bi hastaneye git hatta direk acile git durumunu anlat onlar sana söylerler benim sancim açılmam suyum hiçbir şeyim yoktu 41.haftadaydım artık gelmiyordu sadece şiddetli bel ağrım vardı acile gittim 2 gün sonra da doğum
Canım kimi kadınlarda sancı başlamadan da doğum başlamış oluyor eğer gidebiliyorsan bi hastaneye git hatta direk acile git durumunu anlat onlar sana söylerler benim sancim açılmam suyum hiçbir şeyim yoktu 41.haftadaydım artık gelmiyordu sadece şiddetli bel ağrım vardı acile gittim 2 gün sonra da doğum yaptım
Valla işte benim de ilk doğum olacağı için tecrubesizim ondan sordum teşekkür ederim gideceğim hemen

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar