Kizlar acil

• Konbuyu başlatan Yusufun annesi
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yusufun annesi tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 768 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Yusufun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yusufun annesi
Y

Yusufun annesi

Guest
19.08 son regl tarihim. Eylül 16da doktora gittim ultrasonla baktığında kese 5.93 sonra tekrar ayın 24unde baktığında 7.78 kese nerdeyse hic buyumemis bos gebelik olabilir dedi canim cok sıkkın salıya kadar beklicez tekrar bakcak yine gozukmezse alttan bakcak başına boyle bisey gelen varmi geç dollenmemi?

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
19.08 son regl tarihim. Eylül 16da doktora gittim ultrasonla baktığında kese 5.93 sonra tekrar ayın 24unde baktığında 7.78 kese nerdeyse hic buyumemis bos gebelik olabilir dedi canim cok sıkkın salıya kadar beklicez tekrar bakcak yine gozukmezse alttan bakcak başına boyle bisey gelen varmi geç dollenmemi?
Benimde cnm ilk gittigimde 5.8 dedi 2 hafta sonra kalp atışları baslamisti yani seninkide baslamasi gerekiyodu ama bekle bakalim belki 1 2 hafta sonra hayirli haberleri alirsin insallah

Miyase olgun

Kayıtlı Üye
rank
HErkese aynısını diolar meraketme canım rabbim umudunu boşa çıkarmadı🤲🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Doktorlar hep en olumsuz ihtimali söylerler Kafana takma Allah’a sığın bol dua et

Tüm sayfalar yüklendi.