Sorum var Kizlar acill

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizlar acill başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 386 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acill
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dış etlerim hepsi sismis neden acaba hamilelikten dolayimi sizce çok ağrıyor yemek yiyemiyom 🥺
Kalsiyum eksikliğinden de kaynaklanabilir canım. Kan değerlerine baktırmak iyi olur eksiklikler tamamlanırsa şikayetlerin azalacaktır. Diş doktoruna görünmekte de fayda var. Geçmiş olsun

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Dış etlerim hepsi sismis neden acaba hamilelikten dolayimi sizce çok ağrıyor yemek yiyemiyom 🥺
Geçmiş olsun canım gebelikten kaynaklı da olabilir Benim kız kardeşim min dişleri de öyle şişmişti artık hiçbir şey yiyemiyordu sert bir yiyeceği dişiyle parçalamıyordu en son doktora gitti ve tedavi edildi ama kardeşim evli değildi bekardı

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
İyiyiz elifim çok şükür. Sen nasılsın kuzular nasılla. annemler geldiler bir hafta kalıp gittiler o arada Zeynep e dogum günü yaptım hazırlık şu bu derken hiç fırsatım olmadı buraya girmeye özledim sizleri❤️
Zeynep fıstık ne zaman doğdu iki yasinamu girdi bende seni özlüyorum valla bizde ayni Türkiye'ye gidecez bayramdan sonra hazırlık yapiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar