Kızlar Arı soktu beni ya bir sıkıntı olur mu sizce bebeğe zarar olmuş mudur
M Mahnur Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 181 26 Temmuz 2021 #1 Kızlar Arı soktu beni ya bir sıkıntı olur mu sizce bebeğe zarar olmuş mudur
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 26 Temmuz 2021 #2 Mahnur' Alıntı: Kızlar Arı soktu beni ya bir sıkıntı olur mu sizce bebeğe zarar olmuş mudur Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bebeğe birşey olmaz zarar vermez seninde alerjin yoksa sıkıntı yok
Mahnur' Alıntı: Kızlar Arı soktu beni ya bir sıkıntı olur mu sizce bebeğe zarar olmuş mudur Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bebeğe birşey olmaz zarar vermez seninde alerjin yoksa sıkıntı yok
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 26 Temmuz 2021 #3 Mahnur' Alıntı: Kızlar Arı soktu beni ya bir sıkıntı olur mu sizce bebeğe zarar olmuş mudur Genişletmek için tıkla ... Arı sokmasınin insan vücudu için yararı bile varmış eğer alerjin yoksa korkma bişey olmaz
Mahnur' Alıntı: Kızlar Arı soktu beni ya bir sıkıntı olur mu sizce bebeğe zarar olmuş mudur Genişletmek için tıkla ... Arı sokmasınin insan vücudu için yararı bile varmış eğer alerjin yoksa korkma bişey olmaz
M Mahnur Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 181 26 Temmuz 2021 #4 Zeynoo' Alıntı: Arı sokmasınin insan vücudu için yararı bile varmış eğer alerjin yoksa korkma bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Yok çok şükür korktum valla ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2021 Zeynoo' Alıntı: Arı sokmasınin insan vücudu için yararı bile varmış eğer alerjin yoksa korkma bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Sağol canım yok çok şükür teşekkür ederim
Zeynoo' Alıntı: Arı sokmasınin insan vücudu için yararı bile varmış eğer alerjin yoksa korkma bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Yok çok şükür korktum valla ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2021 Zeynoo' Alıntı: Arı sokmasınin insan vücudu için yararı bile varmış eğer alerjin yoksa korkma bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Sağol canım yok çok şükür teşekkür ederim