Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bağırsak da yapışıklık var bende ve düzelmedi yarın doktorumla konuşcaz napim diye geçmedi henüz çünkü
Geçmiş olsun canım ya benim de karın içi yapışıklık var araştırmada doğurcam o yüzden ihmal etme git araştır onun tedavisi yine ameliyat diye okumuştm ama doktorlar dha iyi bilir yeterki iyisini bul
Geçmiş olsun canım ya benim de karın içi yapışıklık var araştırmada doğurcam o yüzden ihmal etme git araştır onun tedavisi yine ameliyat diye okumuştm ama doktorlar dha iyi bilir yeterki iyisini bul
Canım bi git bakalm ne dycek inşallah ameliyatsız da halledilir benimki umursamaz bi şekilde normal dedi eğer yapışıklık olsa şuan duramazdn dedi muayne de etmedi bende üstelemedm