Sorum var Kızlar bakar mısınız acil sorum olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız acil sorum olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 434 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız acil sorum olucak
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 aylık bebeğim emziriyorum emzirdikten sonra uyutunca tekrar uyanıyor bende gazdan olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da diyorum acaba doymadigi için mi uyanıyor diye ilk kizimda mama vermiştik süt alerjisi olduğu icin bu kızımda da süt veriyorum ama doymadigi için kızımın Aptamil progamin as mamasindan küçük biberondan 30cc yapıp veriyorum hepsini içiyor sonra da gaz mi doluyor içinde doymadigi için mi bilmiyorum ama ağlamaya başlıyor uyuyamiyor anlamadim gitti mama vermemelimiyim sizce hem mama hem anne sütü verenler varmı aramızda merak ediyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 2 aylık bebeğim emziriyorum emzirdikten sonra uyutunca tekrar uyanıyor bende gazdan olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da diyorum acaba doymadigi için mi uyanıyor diye ilk kizimda mama vermiştik süt alerjisi olduğu icin bu kızımda da süt veriyorum ama doymadigi için kızımın Aptamil progamin as mamasindan küçük biberondan 30cc yapıp veriyorum hepsini içiyor sonra da gaz mi doluyor içinde doymadigi için mi bilmiyorum ama ağlamaya başlıyor uyuyamiyor anlamadim gitti mama vermemelimiyim sizce hem mama hem anne sütü verenler varmı aramızda merak ediyorum
Öncelikle gazdan uyanıyor olabilir canım peki ağladığında gözleri açık mı ağlıyor kaplı mı . Her bebek farllıdır Ama mesela oğlum gazı olduğu zaman gözlerni asla açmaz uykusunda ağlar. Ondan yola çıkarak soruyorum bunu . Eğer sütüm bebeğin gelişimine yetiyor ise sadwcw süt ver derim ama bebeğin gerekli takviyeyi süttwn alamıyorsa mama verebilesin burada öyle yapan anne. Çok oldu ama sonra mama yüzünden meme reddi olan bebekte çok oldu mama yüzünden memeyi bırakanda oldu onun için dikkatli ol. Hem emzirmw hem mamadan sonra gazını çıkart güzelce canım

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Eyer sütünün yetmediyini düşünüyosan elinle yada pompayla sağ, ne kadar sütün olduğunu bilecek sin 60 ml nin üzəriyse bebeyin doyuyor senin sütün yetiyo demektir. Kendi sütün varsa mama vermen kötü olur gaz yapıyo

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Her mama her çocuğa yaramiyo maalesef aşırı gaz da yapabiliyo

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle gazdan uyanıyor olabilir canım peki ağladığında gözleri açık mı ağlıyor kaplı mı . Her bebek farllıdır Ama mesela oğlum gazı olduğu zaman gözlerni asla açmaz uykusunda ağlar. Ondan yola çıkarak soruyorum bunu . Eğer sütüm bebeğin gelişimine yetiyor ise sadwcw süt ver derim ama bebeğin gerekli takviyeyi süttwn alamıyorsa mama verebilesin burada öyle yapan anne. Çok oldu ama sonra mama yüzünden meme reddi olan bebekte çok oldu mama yüzünden memeyi bırakanda oldu onun için dikkatli ol. Hem emzirmw hem mamadan sonra gazını çıkart güzelce canım
Canım dün emzirmeden sonra gazını cikarttim baktım uyumuyor mama yaptım küçük biberonda neredeyse hepsini içti gazını cikarttim uyutmaya çalıştım evet dediğin gibi gözleri kapalı ağlıyordu uyuyamiyordu kimiside diyor bebek artık memeyi biliyor seni bırakmaz diyorlar bnde mama veriyorum ama günde bir veya iki defa veriyorum canım sürekli vermiyorum birde bebegim 2.800 kilo doğdu şu an iki aylık 1 hafta önce tarttigimizda 4.800 kiloydu boyuda 60cm di iyimi gelişimi mama veriyim mi kararsizim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eyer sütünün yetmediyini düşünüyosan elinle yada pompayla sağ, ne kadar sütün olduğunu bilecek sin 60 ml nin üzəriyse bebeyin doyuyor senin sütün yetiyo demektir. Kendi sütün varsa mama vermen kötü olur gaz yapıyo
Elimle sıktığımda sütüm geliyor acaba sütüm yetiyor mama fazla mı geliyor gaz yapıyor bilemedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım dün emzirmeden sonra gazını cikarttim baktım uyumuyor mama yaptım küçük biberonda neredeyse hepsini içti gazını cikarttim uyutmaya çalıştım evet dediğin gibi gözleri kapalı ağlıyordu uyuyamiyordu kimiside diyor bebek artık memeyi biliyor seni bırakmaz diyorlar bnde mama veriyorum ama günde bir veya iki defa veriyorum canım sürekli vermiyorum birde bebegim 2.800 kilo doğdu şu an iki aylık 1 hafta önce tarttigimizda 4.800 kiloydu boyuda 60cm di iyimi gelişimi mama veriyim mi kararsizim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elimle sıktığımda sütüm geliyor acaba sütüm yetiyor mama fazla mı geliyor gaz yapıyor bilemedim
Kilosu gayet iyi canım günde iki kez verdiğin mama ona kilo aldırmaz yani öyle ahım şahım bir kilo aldırmaz sütün yarıyor maşallah 🤲🏻. Şöyle diyim şuan bebeğin 3 ayına kadar doyduğunu anlamaz mamayı o yüzden hepsini yer sen kendini onun yerine koy fazla yemek yiyince karnın şişer rahatsız olursun oda mama fazla gelince rahatsız olmuştur . Mamayı kes demem ama bebeğine mama vermeden önce emziridkten sonra uyanınca direk aç olduğunu düşünme çünkü bebekler bizim aksimize sadece acıkınca uyanmaz yada acıkınca ağlmaz başka derdi de olabişir gazını çıkarmışsın ama yeterli gelmemiş olabilir bünyeleri küçük ama onlardan çıkan gaz büyük yetişkinde yok resmen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bu bebeğinin de alerjisi olabilir ve bağırsaklarında ağrı yapar ondan dolayı ağlayıp uyumuyor olabilir birkaç gün diyet yapmanı mama vermemeni öneririm

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merve ve Ayşenur haklı balım ilk önce sağlık ocağına git son kilosunu öğren 1 hafta falan mama verme sadece her istediğinde emzir ki zaten öyle olması gerekiyor çünkü emerken güvende hissediyorlar 1 haftanın sonunda tekrar götür tarttır haftalık kilo alımı yeterliyse mama kullanmana gerek yok ben tek göğüsten beslemek zorunda kaldım diğerini hiç emmediği için şimdi bile hem meme hem mama hem ek gıda şeklinde besleniyor kızım ilk 3 4 ay aylık 1 kilo alıyordu tabii sonrasında git gide daha az aldı mesele kilo alımında iyise sorun yok ama kafana göre yapma derim mama vermen gerekiyorsa da gönül rahatlığıyla verebilirsin canım ha bak doktor gaz olmaması için 1 çay kaşığı da zeytinyağı koy demişti hem güzel kilo da yapıyormuş dediği gibi de yaptım hiç sorun yaşamadım

Tüm sayfalar yüklendi.