Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek
N Nesliefla Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 13 16 Eylül 2023 #1 Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 3,516 Konum Malatya 16 Eylül 2023 #2 Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... 37 haftadan sonrası normal prematüre olmuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... 37 haftadan sonrası normal prematüre olmuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ÖzLemce33 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 5,385 Konum Malatya 16 Eylül 2023 #3 Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Yol cnm 37 ve sonrası normal sayılıyor benimki 35 de doğdu prematüre denilmedi
Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Yol cnm 37 ve sonrası normal sayılıyor benimki 35 de doğdu prematüre denilmedi
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 971 16 Eylül 2023 #4 Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Sayılmaz canım Allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Sayılmaz canım Allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,499 16 Eylül 2023 #5 Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Bebeğin gelişimini tamamlamış bu haftadan sonrası doğumlarda prematüre kategorisine girmez
Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Bebeğin gelişimini tamamlamış bu haftadan sonrası doğumlarda prematüre kategorisine girmez
Mariya🌼 Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,111 Konum Van 16 Eylül 2023 #6 Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Yok canım o zamana kadar tak vakti sağlıkla al kucağına inşallah
Nesliefla' Alıntı: Kızlar 37 haftalık hamileyim 2 ekime gün verildi doğum için acaba prematür oluyo mu bebek Genişletmek için tıkla ... Yok canım o zamana kadar tak vakti sağlıkla al kucağına inşallah
N Nesliefla Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 13 16 Eylül 2023 #7 Baharrr' Alıntı: 37 haftadan sonrası normal prematüre olmuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim canım benim Baharrr' Alıntı: 37 haftadan sonrası normal prematüre olmuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Baharrr' Alıntı: 37 haftadan sonrası normal prematüre olmuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim canım benim Baharrr' Alıntı: 37 haftadan sonrası normal prematüre olmuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 3,516 Konum Malatya 17 Eylül 2023 #8 Nesliefla' Alıntı: Çok teşekkür ederim canım benim Sağol canım benim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canm
Nesliefla' Alıntı: Çok teşekkür ederim canım benim Sağol canım benim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canm