Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 485 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
Dün geceden beri boynum tutulu kalmış hareket edemiyorum çok ta ağrıyo acısı berbat çocuğumu dahi emziremiyorum bilgisi olan var mı yada bu durumu önceden yaşayan ne yapmam gerekiyor resmen çığlık atıyorum acısından

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dün geceden beri boynum tutulu kalmış hareket edemiyorum çok ta ağrıyo acısı berbat çocuğumu dahi emziremiyorum bilgisi olan var mı yada bu durumu önceden yaşayan ne yapmam gerekiyor resmen çığlık atıyorum acısından
Canım soğuk gitmiştir boyuna büyük ihtimalle sen evde bir havluyu al ütü buharı ile ısıt boyunda beklet sonra . Boynun yumuşayınca direk duşa gir . Duştan sonra bir şeyin kalmaz geçmiş olsun

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım usutmus olabilirsin. Benimde bir ara öyle oldu çok kötü ağrı bilirim sıcak su torbasini havluya sar agriyan bölgeye köy bana çok iyi gelmişti şifa olsun insallah

Canım soğuk gitmiştir boyuna büyük ihtimalle sen evde bir havluyu al ütü buharı ile ısıt boyunda beklet sonra . Boynun yumuşayınca direk duşa gir . Duştan sonra bir şeyin kalmaz geçmiş olsun
Allah razı olsun canm valla dayacak halde değilim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım usutmus olabilirsin. Benimde bir ara öyle oldu çok kötü ağrı bilirim sıcak su torbasini havluya sar agriyan bölgeye köy bana çok iyi gelmişti şifa olsun insallah
Sağol canım öyle yaparım artık çok kötü ağrısı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun canm valla dayacak halde değilim

Sağol canım öyle yaparım artık çok kötü ağrısı
Cümlemizden razı olsun canım benim ani haraket yapma ama olabildiğince yavaş haraket et daha fazla zedeleme orayı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım bol bol istirhat et dönüşümlü olarak sıcak ve soğuk kompres uygula ikisininde faydası var ilk 48 saat içinde iyi olursun inşallah

Tamam kuzum paşa nasıl oldu iyimi biraz daha
Yani idare eder canm öksürüğün kesilmiyo

Geçmiş olsun canım bol bol istirhat et dönüşümlü olarak sıcak ve soğuk kompres uygula ikisininde faydası var ilk 48 saat içinde iyi olursun inşallah
Sağol canım valla yerimden kalkamıyorum ateşim de var halsizim boynum böyle kimse yok çok zor yaa

Tüm sayfalar yüklendi.