Sorum var Kızlar bakar misinjz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar misinjz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 186 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar misinjz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün kilosuna bakıldı 5.300 kilo çıktı hemşire ne kilolu ne zayıf dedi orta dedi kilosu 2800 doğdu normal de ama bakınca böyle kollari elleri vücudu çok zayıf kızlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama öyle bide 3 aylıkken mamaya da başladım sütüm yetmediği için günde 3 kere fln veriyorum mamayı bazen süt verdikten sonra ardından mama veriyorum ama yani kilolu değil sizce normal mi bu durum

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Kızlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün kilosuna bakıldı 5.300 kilo çıktı hemşire ne kilolu ne zayıf dedi orta dedi kilosu 2800 doğdu normal de ama bakınca böyle kollari elleri vücudu çok zayıf kızlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama öyle bide 3 aylıkken mamaya da başladım sütüm yetmediği için günde 3 kere fln veriyorum mamayı bazen süt verdikten sonra ardından mama veriyorum ama yani kilolu değil sizce normal mi bu durum
Valla canım daha annelik duygusunu daha. Anlamayip tatmadigim için bu bilgilere sahip değilim cnm .ama yani normal sanki 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide cnm senin gözünde hep aynı olur hiç değismez🙂♥️ama bı başkasi görse derki aaa senin bebeğin kilo almış yada ne kadar zayıf derler...🙂Ama sen hep onunla olduğun için senin gözünde hep aynıdır🙂
Kızlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün kilosuna bakıldı 5.300 kilo çıktı hemşire ne kilolu ne zayıf dedi orta dedi kilosu 2800 doğdu normal de ama bakınca böyle kollari elleri vücudu çok zayıf kızlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama öyle bide 3 aylıkken mamaya da başladım sütüm yetmediği için günde 3 kere fln veriyorum mamayı bazen süt verdikten sonra ardından mama veriyorum ama yani kilolu değil sizce normal mi bu du
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide cnm senin gözünde hep aynı olur hiç değismez🙂♥️ama bı başkasi görse derki aaa senin bebeğin kilo almış yada ne kadar zayıf derler...🙂Ama sen hep onunla olduğun için senin gözünde hep aynıdır🙂
Kızlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün kilosuna bakıldı 5.300 kilo çıktı hemşire ne kilolu ne zayıf dedi orta dedi kilosu 2800 doğdu normal de ama bakınca böyle kollari elleri vücudu çok zayıf kızlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama öyle bide 3 aylıkken mamaya da başladım sütüm yetmediği için günde 3 kere fln veriyorum mamayı bazen süt verdikten sonra ardından mama veriyorum ama yani kilolu değil sizce normal mi bu du

Son düzenleme:

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kilosu bence iyi benim 14 aylık kızım 12 aylıkken 7 800 dü sağlıklı olsun kilo alır zamanla

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ayına göre kilosu iyi canım ek gıdaya geçince daha da iyi olur sağlıklı olsunlar da inşallah ama merak etme

Tüm sayfalar yüklendi.