Sorum var Kizlar bakarmisiniz lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulcan Abdullah tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 642 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz lutfen
Konbuyu başlatan Gulcan Abdullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar. Men 9hafta 3 gunluk hamileyim karnimda sanki kipirtilar hiss ediyorum bu bebegin hareketi ola bilirmi acaba. Boyle bi wey mumkunmi
Merhaba canım böyle bir şey olması imkansız ancak 16-17 haftadan sonra yavaş yavaş kıpırdamalar hissedersin senin hissettiğin senin bağırsak hareketleri olabilir

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
11. Haftada oğlumun sinek gibi pır pır edişini karnımın altında hissetmiştim. 14. Hafta da balık kayıyor gibi saniyelik hareketleri olmuştu. Kızımı da 13. Haftada hissetmeye başlamıştım. 9 çok erken henüz

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba kizlar. Men 9hafta 3 gunluk hamileyim karnimda sanki kipirtilar hiss ediyorum bu bebegin hareketi ola bilirmi acaba. Boyle bi wey mumkunmi
o his etigin bagirsak hereketidir biz onlari gebe degulkende his ediyoruz amma gebelikde daha yaygin his ediyoruz cunki gebelikde surekli aklimiz karnimizda oluyor en hafif kipirmananin bile farkina varyoruz bebegi his etmen icin henuz erken❤️ sevgiyle kal♥️

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Ben 4.ayda hissetmeye başlamıştım henüz çok erken senin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oylemi? Ama çogu insan erkek bebeyin daha geç hareket etdiyini soyluyor
Benim oğlum 4.ayda hareket etmeye başlamıştı baya geç hareketini hissettim hatta doktora gitmiştim bunun için hakaret etmiyor diye korkmuştum geç oldu benim ki yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oylemi? Ama çogu insan erkek bebeyin daha geç hareket etdiyini soyluyor
Benim oğlum 4.ayda hareket etmeye başlamıştı baya geç hareketini hissettim hatta doktora gitmiştim bunun için hakaret etmiyor diye korkmuştum geç oldu benim ki yani

Tüm sayfalar yüklendi.