Kızlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Elmas🌼timur tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,488 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Elmas🌼timur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kaşıntının en sık rastlanan nedenlerinden birisi deri kuruluğudur sert alkali sabunlarla ve çok sıcak su ile sık banyo yapmak derideki bu bozulmayı daha da arttırıp koruyucu tabakasını zayıflatarak deri kuruluğuna ve kaşıntıya yol açiyorr

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
4 yaşında oğlum kaşınıyor kaşınan yer kabarık kabarık yuvarlaklar oluşuyor neden olur böyle birşey başına gelen oldumu şimdiden teşekkürler ederim.
Geçmiş olsun canım içi su gibi oluyor mu peki belki şu çiçeği olabilir. Ayriyetten böcek filan isirdiysa ondan da olabilir diğer seçenek ise kardeşi olduğu için kıskanıyor ise stres yapar buda onda kaşıntıya ve kabarcığa sebep olabilir . Bence daha yeni oluşuyoken bir cildiyeye filan götür canım

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kaşıntının en sık rastlanan nedenlerinden birisi deri kuruluğudur sert alkali sabunlarla ve çok sıcak su ile sık banyo yapmak derideki bu bozulmayı daha da arttırıp koruyucu tabakasını zayıflatarak deri kuruluğuna ve kaşıntıya yol açiyorr
Teşekkür ederim internete baktığımdada aynı şeyi okudum. Ama sabunla ve sıcak su ile yikamiyorum oğlumu. Belki yaşayan olmuştur diye post açtım teşekkür ederim tekrar.

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
4 yaşında oğlum kaşınıyor kaşınan yer kabarık kabarık yuvarlaklar oluşuyor neden olur böyle birşey başına gelen oldumu şimdiden teşekkürler ederim.
Geçen kiz kardesimin kızı olmuştu dr götürdüler dr alerji demis aynı sizin anlattığınız gibi olmuş kaşıdıkça açılıyormuş iğne yapip geçmiş inş sizinde geçer geçmiş olsun

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım içi su gibi oluyor mu peki belki şu çiçeği olabilir. Ayriyetten böcek filan isirdiysa ondan da olabilir diğer seçenek ise kardeşi olduğu için kıskanıyor ise stres yapar buda onda kaşıntıya ve kabarcığa sebep olabilir . Bence daha yeni oluşuyoken bir cildiyeye filan götür canım
Teşekkür ederim hayır su gibi olmuyor. Kardeşini kıskanıyor evet🥺 canım bugun başladı kaşıntısı hastaneye goturucegim inşaallah devam etmez tabide. Belki bugünlerde yaşayan olmuştur bir fikir verirler diye post açtım birazda ben evhamliyim neden acaba diye diye😢 teşekkür ederim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçen kiz kardesimin kızı olmuştu dr götürdüler dr alerji demis aynı sizin anlattığınız gibi olmuş kaşıdıkça açılıyormuş iğne yapip geçmiş inş sizinde geçer geçmiş olsun
İnşallah teşekkür ederim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim hayır su gibi olmuyor. Kardeşini kıskanıyor evet🥺 canım bugun başladı kaşıntısı hastaneye goturucegim inşaallah devam etmez tabide. Belki bugünlerde yaşayan olmuştur bir fikir verirler diye post açtım birazda ben evhamliyim neden acaba diye diye😢 teşekkür ederim.
Tabiki evhamlı olursun kuzum anne. Yüreği ama stres yapma geçer inşallah 🤲🏻 hayırlı haberler alırsın hastaneden. Kıskanıyor ise stresten olabilir tekrardan geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.