Sorum var Kızlar bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asi tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 803 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısınız
Konbuyu başlatan Asi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Baş ağrısından geberiyorum yatıyorum kalkıyorum değişen bişey yok 13haftalık hamileyim ilaç da kullanmak istemiyorum uyuyunca geçer diye ama geçmiyo benim gibi olan varmı🥺tansiyonla mı ilgili açaba tansiyon aletim de yok evde
Evet canm tansiyon ola bilir ilac kulanma bende başım ardinda tansiyon kalkiyor tansiyonu ölç yakin akrabanda falan konsunda varsa al ölc tansiyonu kecmiş olsun canm

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Baş ağrısından geberiyorum yatıyorum kalkıyorum değişen bişey yok 13haftalık hamileyim ilaç da kullanmak istemiyorum uyuyunca geçer diye ama geçmiyo benim gibi olan varmı🥺tansiyonla mı ilgili açaba tansiyon aletim de yok evde
Bende 16 haftalık hamileyim canım aynı senin gibiyim eğer ağrın enseden geliyorsa tansiyonun düştüğü için ağrıyor olabilir yani benimki öyle oluyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Baş ağrısı için en fazla parol kullanabilirsin canım acile gitsen serum takarlar. Biraz rahatlarsın evde de bol su iç ve sağlık ocağında tansiyon takibi yaptır. İhmal etme geçmiş olsun

Asi

Kayıtlı Üye
rank
Baş ağrısı için en fazla parol kullanabilirsin canım acile gitsen serum takarlar. Biraz rahatlarsın evde de bol su iç ve sağlık ocağında tansiyon takibi yaptır. İhmal etme geçmiş olsun
Su çok içiyorum ama fayda etmiyo şimdiye kadar böyle bi sorunum yoktu 13haftaya girdim baş ağrısından uyku girmiyo gözüme şimdiden böyle sonrasını düşünemiyorum🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben acile kaç kere gittim canm bişey yapmıyorlar ama belki sadece buraya has biseydir 😞
Acile gitmedim burda da en fazla serum takıyorlar canim hamileyim değince geri cekiliyorlar bikere gitmiştim ishal olmuştum kadin doğuma yönlendiriyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar