Sorum var Kizlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nerminnazlimm. tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 275 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Nerminnazlimm.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

yasemin doğru

Kayıtlı Üye
rank
Bebek büyüdüğü için mideye baskı yaptıgından dolayı biliyorum ama siz yıne de doğum haftasında olduğunuz için en yakın saglık ocagı veya hastaneye giderek bi sorun isterseniz.. Çünkü biz burda ne desek de herkesin hamileliği bir değil canım o yüzden bazı tavsıyeler belki de Allah korusun bilmeden riskli tavsıyelerde vermiş olabiliriz.. Saglıcakla alırsın inşallah bebeğini☺

Nerminnazlimm.

Kayıtlı Üye
rank
Bebek büyüdüğü için mideye baskı yaptıgından dolayı biliyorum ama siz yıne de doğum haftasında olduğunuz için en yakın saglık ocagı veya hastaneye giderek bi sorun isterseniz.. Çünkü biz burda ne desek de herkesin hamileliği bir değil canım o yüzden bazı tavsıyeler belki de Allah korusun bilmeden riskli tavsıyelerde vermiş olabiliriz.. Saglıcakla alırsın inşallah bebeğini☺
Eve doğru söylüyorsunuz

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Selam kızlar ben hamileliğin 38 +6 haftasindayim mide bulantısı oluyor sebebini bilen varmı 2 gündür böyle
Canım ben tam bu hafta da doğum yapmıştım 38+6 da yani , son aylarda doğum yaklaştığı için mide bulantıları bir çok annede tekrar ortaya çıkıyor ama çok fazlaysa baş ağrısı falan eşlik ediyorsa bu doktora görün derim, hem için rahat eder hemde belki doğum gününü de belirlersiniz normalmi sezeryanmi karar da verilir

Nerminnazlimm.

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben tam bu hafta da doğum yapmıştım 38+6 da yani , son aylarda doğum yaklaştığı için mide bulantıları bir çok annede tekrar ortaya çıkıyor ama çok fazlaysa baş ağrısı falan eşlik ediyorsa bu doktora görün derim, hem için rahat eder hemde belki doğum gününü de belirlersiniz normalmi sezeryanmi karar da verilir
Ben normal doğum olsun istiyorum inşallah öyle olur baş ağrıları da oluyor bazen

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ben normal doğum olsun istiyorum inşallah öyle olur baş ağrıları da oluyor bazen
Bebeğinin pozisyonuna göre doğum belli oluyor eğer bebeğin doğum kanalına girmişse normal olur ama bebek ters dönmüş de sezeryan olur canım, bence son ayda sın zaten en kısa sürede kontrole gidebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.