Kizlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 440 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugun baya yoruldum evi derinen yigişdirim dedim yere cok eyildim indu belimde ve qarnimin aşqsinda agri var 15+4 hafdayim bebeye birsey olmaz dimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizlar bugun baya yoruldum evi derinen yigişdirim dedim yere cok eyildim indu belimde ve qarnimin aşqsinda agri var 15+4 hafdayim bebeye birsey olmaz dimi?
Canim tehlikeye atma buna bizler degil dr.un karar verebilir ama sunu soyleyebilirim fazla yuruyus yaptigimda ya da hicbir sebep yokken bile dedigin agri kasilmalar oluyor ben de cok sukur ciddi bir durum yok. Kanama yoksa sorun yok der doktorlar genellikle ama riske atma sen dedigim gibi

Son düzenleme:

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Canim tehlikeye atma buna bizler degil dr.un karar verebilir ama sunu soyleyebilirim fazla yuruyus yaptigimda ya da hicbir sebep yokken bile dedigin agri kasilmalar oluyor ben de cok sukur ciddi bir durum yok. Kanama yoksa sorun yok der doktorlar genellikle ama riske atma sen dedigim gibi
Evet ya kendimi cox yoruyorim dikat etmem gerek

Bebeğinden önemli değil canım dikkat etmek zorundasın. Eşinin söylemesi lazım daha yorma kendini vs diye daha birde üstüne laf mı ediyor
Daha cok kendime dikat edecem cunki baya yoruluyorim

Tüm sayfalar yüklendi.