Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi 😟
Z Zeynep 73 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 881 3 Mart 2023 #1 Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 3 Mart 2023 #2 Zeynep 73' Alıntı: Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Tansiyonuna baktır canım düşüktür belki tansiyon sorunu yasanabiliyo gebelikte
Zeynep 73' Alıntı: Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Tansiyonuna baktır canım düşüktür belki tansiyon sorunu yasanabiliyo gebelikte
Z Zeynep 73 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 881 3 Mart 2023 #3 Minnakkız' Alıntı: Tansiyonuna baktır canım düşüktür belki tansiyon sorunu yasanabiliyo gebelikte Genişletmek için tıkla ... Sürekli oluyor bazen deprem sanıyorum eşimi cagiriyom ışıklar gidip geliyor diyom o diyor ışıklar salanmiyir meğerse basım donuyormus
Minnakkız' Alıntı: Tansiyonuna baktır canım düşüktür belki tansiyon sorunu yasanabiliyo gebelikte Genişletmek için tıkla ... Sürekli oluyor bazen deprem sanıyorum eşimi cagiriyom ışıklar gidip geliyor diyom o diyor ışıklar salanmiyir meğerse basım donuyormus
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 3 Mart 2023 #4 Zeynep 73' Alıntı: Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık gebesin canım kan değerlerine ve tansiyonunu baktır
Zeynep 73' Alıntı: Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık gebesin canım kan değerlerine ve tansiyonunu baktır
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 3 Mart 2023 #5 Minnakkız' Alıntı: Tansiyonuna baktır canım düşüktür belki tansiyon sorunu yasanabiliyo gebelikte Genişletmek için tıkla ... Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı
Minnakkız' Alıntı: Tansiyonuna baktır canım düşüktür belki tansiyon sorunu yasanabiliyo gebelikte Genişletmek için tıkla ... Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 3 Mart 2023 #6 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Ayy sorma çok huysuz bugün kuzeni vurdu ağladı hala huysuzluk devam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Senin cimcimen nasıl canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Senin cimcimen nasıl canim Zeynep 73' Alıntı: Sürekli oluyor bazen deprem sanıyorum eşimi cagiriyom ışıklar gidip geliyor diyom o diyor ışıklar salanmiyir meğerse basım donuyormus Genişletmek için tıkla ... Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Senin cimcimen nasıl canim Zeynep 73' Alıntı: Sürekli oluyor bazen deprem sanıyorum eşimi cagiriyom ışıklar gidip geliyor diyom o diyor ışıklar salanmiyir meğerse basım donuyormus Genişletmek için tıkla ... Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim
kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Ayy sorma çok huysuz bugün kuzeni vurdu ağladı hala huysuzluk devam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Senin cimcimen nasıl canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Senin cimcimen nasıl canim Zeynep 73' Alıntı: Sürekli oluyor bazen deprem sanıyorum eşimi cagiriyom ışıklar gidip geliyor diyom o diyor ışıklar salanmiyir meğerse basım donuyormus Genişletmek için tıkla ... Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Minnakkiz nasıl annesi op yerime bu fıstığı Genişletmek için tıkla ... Senin cimcimen nasıl canim Zeynep 73' Alıntı: Sürekli oluyor bazen deprem sanıyorum eşimi cagiriyom ışıklar gidip geliyor diyom o diyor ışıklar salanmiyir meğerse basım donuyormus Genişletmek için tıkla ... Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 3 Mart 2023 #7 Zeynep 73' Alıntı: Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Doktora görün bir Demir ve vitamin eksikliğinden olabilir bende de öyle oluyor ilaç kullanıyorum Tansiyon da olabilir geçmiş olsun
Zeynep 73' Alıntı: Benim başım hergun dönüyor gebelikte sürekli yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Doktora görün bir Demir ve vitamin eksikliğinden olabilir bende de öyle oluyor ilaç kullanıyorum Tansiyon da olabilir geçmiş olsun
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 3 Mart 2023 #8 Minnakkız' Alıntı: Ayy sorma çok huysuz bugün kuzeni vurdu ağladı hala huysuzluk devam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Senin cimcimen nasıl canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Senin cimcimen nasıl canim Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Senin cimcimen nasıl canim Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim Genişletmek için tıkla ... Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Genişletmek için tıkla ... Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Genişletmek için tıkla ... Değişik bir vakka
Minnakkız' Alıntı: Ayy sorma çok huysuz bugün kuzeni vurdu ağladı hala huysuzluk devam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Senin cimcimen nasıl canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Senin cimcimen nasıl canim Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Senin cimcimen nasıl canim Ölçtür bı canım düşükse ayran iyi gelir yüksekse dikkat etmen lazım bende yükseliyordu 15 kere cikiyodu sarımsak yiyidum öyle geçti hamileligim Genişletmek için tıkla ... Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Genişletmek için tıkla ... Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Genişletmek için tıkla ... Değişik bir vakka
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 3 Mart 2023 #9 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Değişik bir vakka Genişletmek için tıkla ... Valla bizim ki de çok seviyo gezmeyi kapı açılınca cabalamaya basliyo bizimkide tarattirmiyo saçını canım her yöne dönüp elimden aliyo taragi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Değişik bir vakka Genişletmek için tıkla ... Bende alışsın istiyorum taramaya tokaya ama bakalım bide saçı çok ya hemen yatınca dolasiyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Değişik bir vakka Genişletmek için tıkla ... Bende alışsın istiyorum taramaya tokaya ama bakalım bide saçı çok ya hemen yatınca dolasiyo
kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Değişik bir vakka Genişletmek için tıkla ... Valla bizim ki de çok seviyo gezmeyi kapı açılınca cabalamaya basliyo bizimkide tarattirmiyo saçını canım her yöne dönüp elimden aliyo taragi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Değişik bir vakka Genişletmek için tıkla ... Bende alışsın istiyorum taramaya tokaya ama bakalım bide saçı çok ya hemen yatınca dolasiyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Benim minnak kız durmuyor pazar günü gezmeye götürecek çoktandır çıkmıyoruz grip olmuştu kızım gezmeyi çok seviyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Bide benim kız kafasına şapka bandana toka taktirmiyor çıkarıp atıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mart 2023 Değişik bir vakka Genişletmek için tıkla ... Bende alışsın istiyorum taramaya tokaya ama bakalım bide saçı çok ya hemen yatınca dolasiyo
B Bebeyimin annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 179 3 Mart 2023 #10 Benim başim surekli donmuyor ama arada bir oluyor