Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah 😍😍😍🥰🥰🥰
Gule30 Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 418 18 Mart 2022 #1 Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah
Beyza🥰 Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 901 18 Mart 2022 #2 Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah tamamına erdirsin canım
Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah tamamına erdirsin canım
H Hiva Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 65 18 Mart 2022 #3 Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sağlıkla gelissin inşallah gözün aydın
Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sağlıkla gelissin inşallah gözün aydın
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 18 Mart 2022 #4 Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah tamamnı erdirsn canım maşallah
Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah tamamnı erdirsn canım maşallah
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 18 Mart 2022 #5 Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım hayırla sağlıkla al kucana inşallah
Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım hayırla sağlıkla al kucana inşallah
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 18 Mart 2022 #6 Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Hayirki olsun cok guzel bi duygu
Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Hayirki olsun cok guzel bi duygu
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,227 Konum Kastamonu 18 Mart 2022 #7 Maşallah hayırlı olsun kuzum Rabbim sağ salim kavuştursun
S Sonikiüç Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 75 18 Mart 2022 #8 Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi
Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi
Gule30 Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 418 18 Mart 2022 #9 Sonikiüç' Alıntı: Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi Genişletmek için tıkla ... Valla ben bu sefer de heyecandan video çektim çıktım crl 18.7 mm ama herhalde bebek 2 cm civarı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mart 2022 Sonikiüç' Alıntı: Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah hepinize teşekkür ederm kızlar Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mart 2022 Sonikiüç' Alıntı: Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah hepinize teşekkür ederm kızlar Son düzenleme: 18 Mart 2022
Sonikiüç' Alıntı: Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi Genişletmek için tıkla ... Valla ben bu sefer de heyecandan video çektim çıktım crl 18.7 mm ama herhalde bebek 2 cm civarı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mart 2022 Sonikiüç' Alıntı: Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah hepinize teşekkür ederm kızlar Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mart 2022 Sonikiüç' Alıntı: Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Doktor kesenin ne kadarlık olduğunu söyledi mi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah hepinize teşekkür ederm kızlar
GüLüCüK Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 413 18 Mart 2022 #10 Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Gule30' Alıntı: Kızlar herşey güzel gidiyor çok şükür gördüm Allah herkese bu heyecanı tattırsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah