Sorum var Kızlar bı bakar mısınız

• Konbuyu başlatan B.......
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde B....... tarafından oluşturulan Kızlar bı bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 221 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı bakar mısınız
Konbuyu başlatan B.......
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
B

B.......

Guest
Benim oğlum 8 aylık ve artık havalar da ısınıyor Su biberonu ile filan da içmiyor kaşıkla veriyorum suyu yaz yaklaşınca da önem vermeye başladım açıkcasi ne kadar su vermeliyim kaşıkla da zor oluyor ama en azından milimini ona göre ayarlarım bir de maalesef emmiyor 6 aylıkken bıraktı mama veriyorum o da suyla yapılıyor ya ona rağmen ne kadar vermeliyim bir yardımcı olursanız sevinirim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Benim oğlum 8 aylık ve artık havalar da ısınıyor Su biberonu ile filan da içmiyor kaşıkla veriyorum suyu yaz yaklaşınca da önem vermeye başladım açıkcasi ne kadar su vermeliyim kaşıkla da zor oluyor ama en azından milimini ona göre ayarlarım bir de maalesef emmiyor 6 aylıkken bıraktı mama veriyorum o da suyla yapılıyor ya ona rağmen ne kadar vermeliyim bir yardımcı olursanız sevinirim
Saatine göre mama veriyorsundur canım geri kalan zamanda Su verebilirsin limiti yok yani midesi dolu olduğunda içmek istemez zaten. Alıştırma biberonu denedin mi yada küçük bardağa koyup az az verebilirsin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum küçük bir bebek değil suyun Hani ölçüsü falan yoktu o kendi Zaten içmek istediği zaman içecektir içmek İstemediği zaman içmeyecektir böyle suluklar var bebekler için benim kızım da 9 aylık bir boron uçlu değil de normal uçlu onunla bir dene istersen

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar