Kızlar bi bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seydaysr tarafından oluşturulan Kızlar bi bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 483 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bi bakar mısınız
Konbuyu başlatan Seydaysr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu uygulama 11 hafta 4 gün olarak gösteriyor Dr um 10 hafta 5 gün demişti sizdede farklılık oluyor mu?

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu uygulama 11 hafta 4 gün olarak gösteriyor Dr um 10 hafta 5 gün demişti sizdede farklılık oluyor mu?
Kizum belli olmuyo doktora da bagli olabilir benim 8+5haftalik dedi yüksek riskli gebelihe yönlendirmişti baska bi sebebten dolayi orda detayli bakiliyo ya 9+6dedi haftasiyla uyumlu dedi hocam daha dun doktor hanim boyle soyledi dedim bakti yok zaten son adet tatihine gore 9+2 sorun degil dedi sikma canini bisey olmaz ALLAH ın İzniyle inşaAllah

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihi ile bebek oluşumu bazen bir olmayabiliyo geç döllenme oldu ise o yüzden de tutmayabilir benim son adet ile uygulama da doktorun dediği de aynı gidiyoruz suan son 14 gün kaldı saglicakla alalım insallah kucaklarimiza

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 12+3 haftalık iken gittiğimde 13+5 günlük ile eş değerli demişti. Diğer çocuklarım da da ilk önden gidiyo dediler son zamanà gelince de geriden geliyo diyolar yani henüz daha çok küçük bazen ileriden gelir derler bazen de geridn değişken bi durum yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar