Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizum belli olmuyo doktora da bagli olabilir benim 8+5haftalik dedi yüksek riskli gebelihe yönlendirmişti baska bi sebebten dolayi orda detayli bakiliyo ya 9+6dedi haftasiyla uyumlu dedi hocam daha dun doktor hanim boyle soyledi dedim bakti yok zaten son adet tatihine gore 9+2 sorun degil dedi sikma canini bisey olmaz ALLAH ın İzniyle inşaAllah
Son adet tarihi ile bebek oluşumu bazen bir olmayabiliyo geç döllenme oldu ise o yüzden de tutmayabilir benim son adet ile uygulama da doktorun dediği de aynı gidiyoruz suan son 14 gün kaldı saglicakla alalım insallah kucaklarimiza
Bende 12+3 haftalık iken gittiğimde 13+5 günlük ile eş değerli demişti. Diğer çocuklarım da da ilk önden gidiyo dediler son zamanà gelince de geriden geliyo diyolar yani henüz daha çok küçük bazen ileriden gelir derler bazen de geridn değişken bi durum yani