Sorum var Kizlar bı bakarmisiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ezo tarafından oluşturulan Kizlar bı bakarmisiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 238 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bı bakarmisiniz ?
Konbuyu başlatan ezo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

ezo

Kayıtlı Üye
rank
8+2 yım rahmimde bir ağrı var sanki adet olcakmisim gibi bu durumu yasiyan varmı normal mi bı yardimci olirmusunuz , iç camssirimda hafif ıslaklık mevcut , progestanda kullanıyorum fitil olarak ama yinede korkuyorm

ezo

Kayıtlı Üye
rank
Normal canim daha ilk haftalarin cok normal korkma agri normal
Aslnda nrmal olduğunu biliyorum ama daha önce ki gebeligimde bı düşüğüm oldu haftası büyüktü gerçekten çok çekmiştim ozaman rabbim korunmanın hemen sonrasnda bnu nasip etti smdi yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorm hep bı tedirginlik var

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Agrin dinlenince geciyormu ?
Aslnda nrmal olduğunu biliyorum ama daha önce ki gebeligimde bı düşüğüm oldu haftası büyüktü gerçekten çok çekmiştim ozaman rabbim korunmanın hemen sonrasnda bnu nasip etti smdi yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorm hep bı tedirginlik var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de olurdu ilk haftalarda belim kopacak gibi agrim olurdum bide adet gunum yakinlasdiginda olurdu

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebek rahime yerleştiği için ilk bir kaç ay adet sancısı gibi ağrın olur çok normal eğer şiddetli ise doktora görün

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
8+2 yım rahmimde bir ağrı var sanki adet olcakmisim gibi bu durumu yasiyan varmı normal mi bı yardimci olirmusunuz , iç camssirimda hafif ıslaklık mevcut , progestanda kullanıyorum fitil olarak ama yinede korkuyorm
Kanama lekelenme yoksa korkma canım olursa hemen hastaneye git bebeğin yerleşmeye çalışıyor ağrı olur ama

Tüm sayfalar yüklendi.