Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pozisyona bağlı canım şekerli şeyler yiyip elini karnında gezdirip gıdıklar gibi yap belki hareketlenirse doktor görür Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bu tamamen bebeğe bağlı özel hastane devlet diye fark etmiyor 13 haftalıkken özele gittim bebek kendini göstermiyor dediler ama kıza benziyor dedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yinw yok 6 hafta sonra tekrar özel yine söylemedi en son devlet hastanesinde öğrendim . Ama her hastanede söylemez örneğin Ankara hastanesi bşr kaç yıl önce sırf bebek kız diye adam karısını hastane balkonundan attıpu günden bu yana cinsiyet söylemek yasak hastanede
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim ilk bebeğim 16. Haftada gösterdi kendşnş canım devlet hastanesinde ondan önce12 haftakıkken özele gitmiştim ama doktor görememişti . İkinci bebeğimde neredeyse 33. Haftada öğrendim
Bu tamamen bebeğe bağlı özel hastane devlet diye fark etmiyor 13 haftalıkken özele gittim bebek kendini göstermiyor dediler ama kıza benziyor dedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yinw yok 6 hafta sonra tekrar özel yine söylemedi en son devlet hastanesinde öğrendim . Ama her hastanede söylemez örneğin Ankara hastanesi bşr kaç yıl önce sırf bebek kız diye adam karısını hastane balkonundan attıpu günden bu yana cinsiyet söylemek yasak hastanede
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim ilk bebeğim 16. Haftada gösterdi kendşnş canım devlet hastanesinde ondan önce12 haftakıkken özele gitmiştim ama doktor görememişti . İkinci bebeğimde neredeyse 33. Haftada öğrendim
Ya ben çok küçüktük o zaamn hatırlıyorum hastanedeydik teyzemin bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için öğlen vakti gitmiştik doktoru o zaman demişti sabah böyle böyle oldu cinsiyet söylemek yasak diye nerden baksan 15 yıl filan oluyor . Hala söylemiyorlar yada söylemeden önce iyice ailenin nabzını ölçüyorlar