Kizlar bir bakar mısınız ?

• Konbuyu başlatan Maavii
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Maavii tarafından oluşturulan Kizlar bir bakar mısınız ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 592 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bir bakar mısınız ?
Konbuyu başlatan Maavii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
8+5 hamileyim doktor düşük riski var dedi ilaçlar iğneler kullanıyorum böyle olupta sagsalim kucağına alan var mı ?
Var tabiki kuzum kendini bununla strese sokma sakın doktorun verdiği ilaç ve iğneleri düzenli kullan ve ayağını hep yüksekte tut ağır iş yapma kritik dönem gecenee kadar sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
8+5 hamileyim doktor düşük riski var dedi ilaçlar iğneler kullanıyorum böyle olupta sagsalim kucağına alan var mı ?
Stres yapma sakin ol kendini yorma dikkat et bence sıkıntı olmayacak sende kendine bunu söyle dua et 🤗 illaki bu durumda olup çocuğunu dünyaya getiren insanlar vardır olmaz mı 😊

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben 🙋 kac kez zorla kurtaja bile almaya calistilar kalbi atan bebegi kanamam var diye akicaklardi 6 7 ay boyunca kanamam oldu igne ilac kullandim hep yattım suan 5 yasinda oğlum 🥰 ikinciye hamileyim şimdi 30 haftalık oda kiz hayırlısıyla kucağına versin rabbim sen sinir sitres yapma canim bol bol yat dinlen ev isi o bu boswer bebegine odaklan allah sana bagislasin yavrunu

Ben de kullandım canım 4 haftalıkken lekelenmem oluyordu doktor düşük riski var dedi progestan hap verdi 4. Aya kadar kullandım.cok şükür bişey olmadı şuan oğlum 3 aylık insallah bişey olmaz kendine sıkıntı stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.