Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim
M mrve.alc Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 20 25 Ekim 2021 #1 Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 25 Ekim 2021 #2 mrve.alc' Alıntı: Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Oynama sıkma elleme de uyarılmaması lazım
mrve.alc' Alıntı: Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Oynama sıkma elleme de uyarılmaması lazım
M mrve.alc Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 20 25 Ekim 2021 #3 Aselaras' Alıntı: Oynama sıkma elleme de uyarılmaması l Genişletmek için tıkla ... Aselaras' Alıntı: Oynama sıkma elleme de uyarılmaması lazım Genişletmek için tıkla ... Yok karışmıyorum ama rahatsız etmeye başladı bende kötü bşy mi acaba diye korktum doğrusu
Aselaras' Alıntı: Oynama sıkma elleme de uyarılmaması l Genişletmek için tıkla ... Aselaras' Alıntı: Oynama sıkma elleme de uyarılmaması lazım Genişletmek için tıkla ... Yok karışmıyorum ama rahatsız etmeye başladı bende kötü bşy mi acaba diye korktum doğrusu
A Ayşenurrr Kayıtlı Üye Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 16 25 Ekim 2021 #4 mrve.alc' Alıntı: Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Cnm öyle olanlar doğumdan sonra maşallah sütü çok oluyor bence kmseye söyleme bunu
mrve.alc' Alıntı: Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Cnm öyle olanlar doğumdan sonra maşallah sütü çok oluyor bence kmseye söyleme bunu
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 25 Ekim 2021 #5 mrve.alc' Alıntı: Yok karışmıyorum ama rahatsız etmeye başladı bende kötü bşy mi acaba diye korktum doğrusu Genişletmek için tıkla ... Korkma süt kanalların acılıyo endişe edecek bi durum yok
mrve.alc' Alıntı: Yok karışmıyorum ama rahatsız etmeye başladı bende kötü bşy mi acaba diye korktum doğrusu Genişletmek için tıkla ... Korkma süt kanalların acılıyo endişe edecek bi durum yok
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 25 Ekim 2021 #6 mrve.alc' Alıntı: Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Göğüs pedi koy ıslanmasın sıkma bir şey olmaz
mrve.alc' Alıntı: Şuan hamileliğin 28. Haftasındayım ama göğsümden fazla sıvı gelmeye başladı ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Göğüs pedi koy ıslanmasın sıkma bir şey olmaz
S Sabırsız anne Kayıtlı Üye Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 1 25 Ekim 2021 #7 Mrb hanımlar ben yeniyim burda
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 25 Ekim 2021 #8 Sabırsız anne' Alıntı: Mrb hanımlar ben yeniyim burda Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoş geldiniz
Sabırsız anne' Alıntı: Mrb hanımlar ben yeniyim burda Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoş geldiniz
M mrve.alc Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 20 25 Ekim 2021 #9 Ayşenurrr' Alıntı: Cnm öyle olanlar doğumdan sonra maşallah sütü çok oluyor bence kmseye söyleme bunu Genişletmek için tıkla ... Aa bilmiyordum teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ekim 2021 Fadimana' Alıntı: Göğüs pedi koy ıslanmasın sıkma bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Fadimana' Alıntı: Göğüs pedi koy ıslanmasın sıkma bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Tamam
Ayşenurrr' Alıntı: Cnm öyle olanlar doğumdan sonra maşallah sütü çok oluyor bence kmseye söyleme bunu Genişletmek için tıkla ... Aa bilmiyordum teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ekim 2021 Fadimana' Alıntı: Göğüs pedi koy ıslanmasın sıkma bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Fadimana' Alıntı: Göğüs pedi koy ıslanmasın sıkma bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Tamam
A Arzu Asel Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 906 25 Ekim 2021 #10 Bende 33 haftalık hamileyim ama hiç göğsümden sıvı falan gelmedi acaba sütüm olmuycak mı